Live Κίνηση
Περισσότερα
RENAULT

Το νέο Renault Austral ακόμη πιο ελκυστικό

Ελλάδα 11:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Renault Austral ακόμη πιο ελκυστικό

RENAULT

Το νέο Renault Austral ακόμη πιο ελκυστικό

RENAULT

Εφοδιασμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και με ένα ξεχωριστό στιλ στη σχεδίαση, το νέο Renault Austral προτάσσει μια ξεχωριστή αίσθηση κομψής πολυτέλειας στα σύγχρονα SUV. Με νέες ελκυστικές τιμές η πρόταση αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Η αλήθεια είναι πως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να επιλέξεις το σύγχρονο και προικισμένο C-SUV της Renault. Η γκάμα Renault στην καλύτερη στιγμή της, τόσο από πλευράς πληρότητας μοντέλων και εκδόσεων, όσο και από πλευράς τιμολογιακής πολιτικής.

Στην κορυφή της γκάμας των C-SUV της Renault λοιπόν, στέκεται το πληθωρικό Austral, που και αυτό επωφελείται από μειώσεις τιμών σε όλη τη γκάμα του της τάξης των 4.000€, δηλαδή από 34.450€.

Advertisement
Advertisement

Με σύγχρονα συστήματα infotainment (Open R) και με έως 32 συστήματα ασφαλείας, το Austral εξοπλίζεται μόνο με υβριδικούς κινητήρες (mild και full hybrid) με ισχύ έως και 200 ίππων. Η κορυφαία full hybrid έκδοση εξοπλίζεται με το μοναδικό σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης (4Control Advanced).

Το νέο Renault Austral καταφέρνει με το στιλ και την εμπνευσμένη σχεδίασή του να ξεχωρίζει από το σύνολο του ανταγωνισμού. Και να δημιουργεί εντελώς νέα δεδομένα, όπως έκανε και συνεχίζει να κάνει η γαλλική εταιρία. Είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Renault που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF-CD, κάτι που του εξασφαλίζει μία πολύ επιβλητική παρουσία στον δρόμο.

Advertisement

Oι μεγάλοι τροχοί έως 20 ίντσες ανάλογα την έκδοση, η μεγάλη απόσταση από το έδαφος στα 180 χιλιοστά, αλλά και οι σοφά επιλεγμένες off-road πινελιές στο αμάξωμα (όπως οι ποδιές ή τα προστατευτικά στα φτερά), δημιουργούν ένα αρμονικό και μαζί γλυπτό σχήμα που κινείται με χάρη και δυναμισμό στον δρόμο.

Advertisement

Επιπλέον της τελευταίας γενιάς προηγμένων κινητήρων E-TECH του νέου βενζινοκινητήρα, του βελτιστοποιημένου κιβωτίου ταχυτήτων και της αυξημένης χωρητικότητας μπαταρίας (από 240 έως και 400V), το νέο Austral ενσωματώνει καινοτομίες.

Advertisement

Το σύστημα κλιματισμού διαθέτει έναν πρωτοποριακό μηχανισμό ψύξης που του δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί απρόσκοπτα, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών. Επιπρόσθετα, έχει αυξηθεί από 14 σε 15 και ο αριθμός των πιθανών πηγών ενέργειας.

Το νέο Renault Austral αποδεικνύει το υψηλό προϊοντικό επίπεδο που βρίσκεται πλέον η Renault. Με γαλλική σχεδίαση, σπορτίφ συμπεριφορά, απαράμιλλη άνεση και κράτημα, κορυφαία τεχνολογία και premium ποιότητα αλλά και εξοπλισμό ασφάλειας, δείχνει ευθαρσώς τον δρόμο της επιτυχίας. Αποτελεί ένα κόσμημα σε τροχούς, τιμώντας τα σύγχρονα SUV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Renault Austral: Γαλλική κομψότητα και premium δυναμισμός
Νέο Renault Austral: Δύναμη και οικονομία
Νέες προσφορές της Renault με μεγάλο όφελος