Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ροβάνπερα αντί Οζιέ στην Πολωνία

Ελλάδα 12:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ροβάνπερα αντί Οζιέ στην Πολωνία

ΑΓΩΝΕΣ

Ροβάνπερα αντί Οζιέ στην Πολωνία

ΑΓΩΝΕΣ

Οι Κάλε Ροβάνπερα και Γιόνε Χάλτουνεν θα αντικαταστήσουν τους Σεμπαστιέν Οζιέ και Βενσάν Λαντέ για λογαριασμό της Toyota στην Πολωνία.

Advertisement
Advertisement

Η ιαπωνική ομάδα δεν έχασε χρόνο και φρόντισε αμέσως να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει στο line-up της η αναγκαστική απουσία των Οζιέ/Λαντέ.

Το γαλλικό πλήρωμα επρόκειτο να αγωνιστεί για πέμπτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Ωστόσο σήμερα είχαν ατύχημα σε δημόσιους δρόμους ενώ εκτελούσαν το σκέλος της αναγνώρισης των ειδικών διαδρομών. Οι δύο Γάλλοι είναι καλά στην υγεία τους, με τον Λαντέ, μάλιστα, να παίρνει εξιτήριο νωρίτερα σήμερα.

Ωστόσο ο Οζιέ παρέμεινε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Αναγκαστικά η Toyota έπρεπε να συμβιβαστεί με την απουσία του γαλλικού πληρώματος από την Πολωνία. Ευτυχώς για τους Ιάπωνες ο Κάλε Ροβάνπερα ήταν… ψημένος για μία έκτακτη εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Έτσι τα τρία πληρώματα που θα τρέξουν με τα χρώματα της Toyota στην Πολωνία θα είναι οι Έβανς/Μάρτιν, Κατσούτα/Τζόνστον και Ροβάνπερα/Χάλτουνεν. Αυτός θα είναι ο 4ος φετινός αγώνας του Ροβάνπερα ο οποίος -όπως και ο Οζιέ- συμμετέχει μόνο σε επιλεγμένα Ράλλυ.

Μέχρι στιγμής ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει κερδίσει το Ράλλυ Σαφάρι φέτος. Το Ράλλυ Πορτογαλίας ξεκινάει στις 27 Ιουνίου με τον τερματισμό να λαμβάνει χώρα στις 30 του μηνός.