Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Πολωνίας: Απίστευτος Ροβάνπερα (+video)

Ελλάδα 1:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Πολωνίας: Απίστευτος Ροβάνπερα (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Πολωνίας: Απίστευτος Ροβάνπερα (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ένας… διαστημικός Κάλε Ροβάνπερα κέρδισε τις 6 από τις 7 σημερινές ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Πολωνίας και έκλεισε την τρίτη ημέρα στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Advertisement
Advertisement

Τι κι αν έμαθε ότι θα τρέξει δύο μέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα; Τι κι αν δεν έκανε προετοιμασία; Για τον Κάλε Ροβάνπερα όλα αυτά είναι, μάλλον, λεπτομέρειες.

Ο Φιλανδός είχε ήδη ξεκινήσει δυναμικά στις χωμάτινες ειδικές της Πολωνίας. Απλώς σήμερα το… τερμάτισε. Κατέκτησε 6 από τις 7 ειδικές του σημερινού σκέλους και πέρασε στην γενική κατάταξη τον Αντρέας Μίκελσεν. Ο Νορβηγός -ο οποίος οδήγησε επίσης εξαιρετικά- είναι 9,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ακόμη 6,7 πιο πίσω είναι το δεύτερο Yaris του Έλφιν Έβανς. Οι Φουρμό και Σεσκς κλείνουν την πρώτη πεντάδα. Ο Σεσκς κατόρθωσε να κρατήσει πίσω του για μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, Τιερί Νεβίλ.

Advertisement
Advertisement

Τόσο ο Βέλγος όσο και οι Έβανς-Τάνακ θα ποντάρουν στην αυριανή Super Sunday για την συλλογή περισσότερων βαθμών. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι Ροβάνπερα και Μίκελσεν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη μέχρι τέλους.

Η πρώτη δεκάδα συμπληρώνεται από τους Μούνστερ, Κατσούτα, Πάγιαρι και Σόλμπεργκ. Αλλά ότι και αν συμβεί αύριο στον αγώνα, το φετινό Ράλλυ Πολωνίας θα είναι των Ροβάνπερα και Μίκελσεν. Ο μεν πρώτος επειδή σηκώθηκε από… τον καναπέ του και απλά κέρδισε τους πάντες, ενώ ο δεύτερος λόγω της υψηλότατου επιπέδου απόδοσής του.