Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Πολωνίας: Ο Μίκελσεν μπροστά (+video)

Ελλάδα 1:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Πολωνίας: Ο Μίκελσεν μπροστά (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Πολωνίας: Ο Μίκελσεν μπροστά (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Έπειτα από μία ανατρεπτική δεύτερη ημέρα στην Πολωνία ο Νορβηγός της Hyundai προηγείται για μόλις 1,8 δευτερολέπτων του Κάλε Ροβάνπερα. Τρίτος ο Έβανς.

Advertisement
Advertisement

Η μάχη για την πρωτιά στην Πολωνία είναι συγκλονιστική και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα. Οι γρήγορες χωμάτινες διαδρομές σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες ατμόσφαιρας και οδοστρώματος έκρυβαν αρκετές εκπλήξεις.

Η μεγαλύτερη από αυτές ακούει στο όνομα Αντρέας Μίκελσεν. Ο Νορβηγός βρέθηκε στην πρωτοπορία ενός Ράλλυ για πρώτη φορά από το 2019, οδηγώντας καταπληκτικά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στην επίδοση του Μίκελσεν, η Hyundai διατήρησε τα πρωτεία παρά την εγκατάλειψη του Τάνακ και την μέτρια ημέρα που είχε ο 7ος Νεβίλ.

Πίσω από το Μίκελσεν βρίσκονται τα Toyota των Ροβάνπερα και Έβανς. Ο Ροβάνπερα παρά το ότι δεν είχε προλάβει να προετοιμαστεί για τον αγώνα φρόντισε να θυμίσει για άλλη μια φορά γιατί έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα.

Advertisement
Advertisement

Ο Έλφιν Έβανς από την άλλη θα πρέπει σίγουρα να αισθάνεται ικανοποιημένος από την σημερινή εξέλιξη του αγώνα. Με τον Τάνακ εκτός διεκδίκησης και τον Νεβίλ πίσω του, ο Ουαλλός έχει μια χρυσή ευκαιρία να φύγει από την Πολωνία ως ο μεγάλος κερδισμένος.

Πίσω από τον Έβανς πήραν κατάταξη τα Puma των Φουρμό, Σεσκς και Μούνστερ. Ο Λετονός έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή του οδήγηση κατά την δεύτερη ημέρα του αγώνα. Οι Κατσούτα, Πάγιαρι και Καγιετάνοβιτς συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.