Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Οζιέ: Χάνει το Ράλλυ Πολωνίας

Ελλάδα 12:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οζιέ: Χάνει το Ράλλυ Πολωνίας

ΑΓΩΝΕΣ

Οζιέ: Χάνει το Ράλλυ Πολωνίας

ΑΓΩΝΕΣ

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ο συνοδηγός του βρέθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από αυτοκινητικό ατύχημα που είχαν κατά την προετοιμασία τους για το Ράλλυ Πολωνίας.

Advertisement
Advertisement

Η ομάδα τους, Toyota Gazoo WRT εξέδωσε αρχικά μία σύντομη σχετική ανακοίνωση. «Ο Σεμπ και ο Βενσάν ενεπλάκησαν σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα κατά τις αναγνωριστικές τους διαδρομές για το Ράλλυ Πολωνίας και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις» έγραφε η ανακοίνωση.

«Θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες εν καιρώ» κατέληγε η ανακοίνωση της Toyota. Οι συνθήκες του ατυχήματος των Οζιέ και Λαντέ παρέμεναν αδιευκρίνιστες αρχικά. Ωστόσο η ομάδα με δεύτερη ανακοίνωσή της έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ενώ παράλληλα έκανε γνωστή την παραμονή του Γάλλου στο νοσοκομείο για το βράδυ.

Αυτό σημαίνει ότι το πλήρωμα της Toyota δεν θα συμμετάσχει τελικά στο Ράλλυ Πολωνίας. Η Toyota δεν έχει κάνει ακόμη γνωστό το εάν θα επιλέξει να τους αντικαταστήσει με κάποιο άλλο πλήρωμά της. Οι Οζιέ και Λαντέ βρίσκονταν στην Πολωνία για να κάνουν την καθιερωμένη αναγνώριση πριν την επίσημη έναρξη του Ράλλυ. Η αναγνώριση γινόταν -ως είθισται- με αυτοκίνητο παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο καθώς το πλήρωμα χρησιμοποιούσε τους δημόσιους δρόμους για να μεταβεί στην 10 ειδική συγκρούστηκε με άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν πολίτες. Όλοι οι εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο ώστε να διενεργηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις. Ευτυχώς, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρά τραυματίας ανάμεσά τους. Τα δεδομένα από το GPS -σύμφωνα με την ομάδα- δεν δείχνουν κάποια παράβαση του ΚΟΚ.

Ο οκτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής συμμετέχει σε επιλεγμένο αριθμό αγώνων και φέτος. Παρόμοια τακτική έχει ακολουθήσει και το άλλο μεγάλο όνομα της Toyota, Κάλε Ροβάνπερα. Στις τέσσερις φετινές τους συμμετοχές οι Οζιέ/Λαντέ έχουν δύο νίκες σε Πορτογαλία και Κροατία καθώς και δύο δεύτερες θέσεις σε Σαρδηνία και Μόντε Κάρλο.