Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Μεγάλος κερδισμένος ο Κάσιντι στην Σαγκάη (+video)

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Formula e: Μεγάλος κερδισμένος ο Κάσιντι στην Σαγκάη (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Μεγάλος κερδισμένος ο Κάσιντι στην Σαγκάη (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Οι Μιτς Έβανς και Φέλιξ Ντα Κόστα κέρδισαν τα δύο e-prix της Σαγκάης. Ωστόσο ο Νικ Κάσιντι φεύγει από την Κίνα ως ο μεγάλος κερδισμένος.

Advertisement
Advertisement

Ο Νεοζηλανδός της Jaguar μπορεί να μην κέρδισε κάποιον από τους δύο αγώνες. Ωστόσο χάρη σε δύο πολύ δυνατούς τερματισμούς σε 3η και 4η θέση κατάφερε να αυξήσει την διαφορά του από τον Βερλάιν στο πρωτάθλημα στους 25 βαθμούς.

Ο Βερλάιν είχε ένα εξαιρετικό πρώτο e-prix το Σάββατο, τερματίζοντας δεύτερος. Ωστόσο στον αγώνα της Κυριακής, ο οδηγός της Porsche τέθηκε εκτός μάχης από ένα κλαταρισμένο ελαστικό. Έτσι, με τέσσερα e-prix να απομένουν ο Κάσιντι έχει το πάνω χέρι στην μάχη του τίτλου. Στις ομάδες η Jaguar TCS προηγείται για 73 βαθμούς της Tag Heuer Porsche.

Στο πρώτο από τα δύο e-prix, ο Βερν ξεκινούσε από την pole. Ωστόσο ήταν ο Έβανς τελικά εκείνος που κατόρθωσε με έναν πολύ έξυπνο αγώνα να πάρει τη νίκη. Ο Βερλάιν οδήγησε κι εκείνος πολύ ωραία και κράτησε επιτυχημένα τον Κάσιντι πίσω του στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Advertisement
Advertisement

Στο δεύτερο e-prix ήταν ο Τζέικ Χιουζ εκείνος που ξεκινούσε από την πρώτη θέση. Ο Βρετανός της McLaren είχε για αρκετούς γύρους τον έλεγχο του αγώνα. Ωστόσο ο Ντα Κόστα διαχειρίστηκε καλύτερα την ενέργεια από την μπαταρία του και αυτό του έδωσε κρίσιμο πλεονέκτημα στο τέλος.

Ο Πορτογάλος πήρε την δεύτερη φετινή του νίκη. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χιουζ με τον Νάτο τρίτο. Ακολουθούν δύο διπλά e-prix σε Πόρτλαντ και Λονδίνο. Όλα δείχνουν ότι η μάχη για τον τίτλο θα κρατήσει μέχρι τον τελευταίο αγώνα.