Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Εκπληκτικό come-back του Κάσιντι (+video)

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Formula e: Εκπληκτικό come-back του Κάσιντι (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Εκπληκτικό come-back του Κάσιντι (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Νικ Κάσιντι οδήγησε καταπληκτικά και κατάφερε να ανακάμψει από την 21η θέση στα μέσα του αγώνα στην 1η, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη αλλά και την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα!

Advertisement
Advertisement

Ο Νεοζηλανδός είχε ξεκινήσει 9ος αλλά είχε πέσει προτελευταίος στον 21ο γύρο. Ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας -και αφού διαχειρίστηκε άψογα δύο περιόδους Safety Car- κατόρθωσε να επιστρέψει εντυπωσιακά στις πρώτες θέσεις έχοντας πλεόνασμα ενέργειας έναντι των αντιπάλων του.

Αυτό αποδείχθηκε κρίσιμο και στον 43ο γύρο ο Κάσιντι κατάφερε να προσπεράσει τους Ρόουλαντ και Βερν, ανεβαίνοντας πρώτος! Στους επόμενους τρεις γύρους ο οδηγός της Jaguar άνοιξε την διαφορά από τους διώκτες του στα 4,5 δευτερόλεπτα και πήρε άνετα πρώτος την καρό σημαία, έχοντας σημειώσει και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα. Ο Βερν τερμάτισε τελικά δεύτερος κρατώντας οριακά τον Ρόουλαντ πίσω του.

Οι Έβανς, Βερλάιν και Ντα Κόστα τερμάτισαν στις επόμενες τρεις θέσεις. Πίσω τους ήταν σε αντεστραμμένη σειρά, οι οδηγοί που ξεκίνησαν από την πρώτη σειρά του grid σήμερα. Ο Φαντούρν έφερε την Penske στην 7η θέση, ένα δευτερόλεπτο μπροστά από την Mahindra, του poleman Μορτάρα.

Advertisement
Advertisement

Οι Φενεστράζ και Μπάρναρντ συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Από την άλλη ο πρωταθλητής Τζέικ Ντένις είχε έναν εξαιρετικά άτυχο αγώνα. Ξεκινώντας από την 20η θέση, ο Βρετανός οδήγησε κι εκείνος καταπληκτικά μπαίνοντας στο παιχνίδι της νίκης. Ωστόσο ένα κλαταρισμένο ελαστικό τον ανάγκασε να εγκαταλείψει, επιφέροντας ένα ισχυρό πλήγμα στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του.

Έτσι, μετά από το πρώτο e-prix του Βερολίνου για αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Κάσιντι προηγείται στην βαθμολογία με 121 πόντους, έναντι 112 του Βερλάιν. Τρίτος είναι ο Ρόουλαντ με 103 ενώ οι Έβανς και Ντένις ακολουθούν με 89 έκαστος.