Live Κίνηση
Περισσότερα
OPEL CORSA HYBRID 2024

Νέο Opel Corsa Hybrid: Το best seller με το πλήθος τεχνολογιών

Ελλάδα 3:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Opel Corsa Hybrid: Το best seller με το πλήθος τεχνολογιών

OPEL CORSA HYBRID 2024

Νέο Opel Corsa Hybrid: Το best seller με το πλήθος τεχνολογιών

OPEL CORSA HYBRID 2024

Το νέο Opel Corsa Hybrid γοητεύει τόσο με τη νέα του σχεδίαση, όσο και με τις τεχνολογίες αιχμής που κάνουν την οδήγηση πιο ξεκούραστη και πιο ασφαλή από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Σαφώς όμως τη μερίδα του λέοντος στις εντυπώσεις κερδίζει το πλήρως ψηφιακό cockpit με το νέο σύστημα infotainment. Η ενσωματωμένη πλατφόρμα Snapdragon Cockpit της Qualcomm Technologies διαθέτει αναβαθμισμένα γραφικά, multimedia και χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Αυτό σημαίνει πως το νέο Opel Corsa Hybrid προσφέρει μεταξύ άλλων ένα πιο ολοκληρωμένο και πιο ενημερωμένο περιεχόμενο, που συλλέγει διαρκώς πληροφορίες από το περιβάλλον και εξελίσσεται, ώστε να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις προτιμήσεις των επιβατών.

Στο νέο Opel Corsa όπως επίσης και στην υβριδική εκδοχή του (Hybrid), υιοθετήθηκε η φιλοσοφία της “αποτοξίνωσης” (“Detox to the max”), με το σύστημα πλοήγησης να προσφέρει συνδεδεμένες υπηρεσίες, αναγνώριση φυσικής ομιλίας με την εντολή “Hey Opel” και ενημερώσεις over-the-air.

Advertisement
Advertisement

Η ευκρινής απεικόνιση των πληροφοριών από τα συστήματα πλοήγησης και πολυμέσων στην έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών, όπως και στην οθόνη πληροφόρησης οδηγού, έγινε ακόμα πιο ευκρινής, ώστε όλες οι σημαντικές πληροφορίες να είναι εμφανείς σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Ένα ακόμη στοιχείο άνεσης του νέου Opel Corsa είναι η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης ενός συμβατού smartphone στο σύστημα πολυμέσων, μέσω του Apple CarPlay και του Android Auto, αλλά και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισής του.

Το νέο Opel Corsa οπότε και το Corsa Hybrid, εισήγαγε την προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού Intelli–Lux LED matrix στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, αποδεικνύοντας την αποστολή της Opel να καθιστά τις καινοτομίες διαθέσιμες σε όλους.

Advertisement

Δεν είναι τυχαίο πως οι έμπειροι τεχνικοί εργάζονται εντατικά για περισσότερη εξέλιξη και το νέο Corsa αποτελεί την καλύτερη απόδειξη αυτής της δέσμευσης. Τα συνολικά 14 μεμονωμένα στοιχεία LED εξασφαλίζουν μια φωτεινή εμπειρία οδήγησης, αφού προσαρμόζουν τη δέσμη φωτός με μεγαλύτερη ακρίβεια από πριν, για να μην τυφλώνονται οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου.

Επίσης το νέο Opel Corsa ενσκήπτει στους τομείς της ασφάλειας. Γι’ αυτό τον λόγο εφοδιάζεται με πολλά ακόμα υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, που κάνουν την οδήγηση πιο ξεκούραστη και πιο ασφαλή, όπως το σύστημα πλευρικής προστασίας και η νέα πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ανάλυσης.

Advertisement

Πολλά από αυτά τα ηλεκτρονικά βοηθήματα συμπεριλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό, όπως η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και αναγνώριση πεζών, η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, η αναγνώριση των πινακίδων οδικής σήμανσης, η αναγνώριση κόπωσης οδηγού και το park pilot πίσω.

Το νέο Opel Corsa Hybrid υιοθετεί το έξυπνο και αποδοτικό υβριδικό σύστημα κίνησης 48V, για πρώτη μάλιστα φορά σε μοντέλο της Opel. Η άριστη λειτουργία του, η μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου, όπως επίσης και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας μαζί με το αθόρυβο εσωτερικό, δημιουργούν μια εντυπωσιακή πρόταση η οποία παραπέμπει σε μεγαλύτερο και ακριβότερο αυτοκίνητο.