Live Κίνηση
Περισσότερα
OPEL CORSA HYBRID 2024

Απόσυρση Opel: Καλύτερα δεν γίνεται!

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απόσυρση Opel: Καλύτερα δεν γίνεται!

OPEL CORSA HYBRID 2024

Απόσυρση Opel: Καλύτερα δεν γίνεται!

OPEL CORSA HYBRID 2024

Η Opel λέει σωστά πως δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο. Με το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή» σου δίνει την κατάλληλη απάντηση: Η σωστή ώρα για αγορά νέου αυτοκινήτου είναι «Τώρα».

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε πως το πρόγραμμα απόσυρσης & ανταλλαγής της Opel ευνοεί την αλλαγή του παλιού/μεταχειρισμένου αυτοκινήτου του πελάτη (οποιασδήποτε μάρκας), αφού υπόσχεται σημαντικό όφελος πάνω στο μεταχειρισμένο, μεγαλύτερο από την εμπορική αξία αυτού.

Γι’ αυτό άλλωστε αποδεικνύεται εξαιρετική μέχρι τώρα η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στο πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel”. Το έξυπνο πρόγραμμα της Opel έρχεται να δώσει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν μια έκθεση Opel, όπου θα λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί.

Advertisement
Advertisement

Η Opel από την πλευρά της αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Το δίκτυο διανομέων της Opel αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις γραφειοκρατικές διατυπώσεις, έτσι ώστε οι πελάτες να έχουν την ασφάλεια και την ηρεμία που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής.

Ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο, ετοιμοπαράδοτο Opel, που θα είναι πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους, αποδοτικούς κινητήρες, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογικές καινοτομίες και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Μέσω του προγράμματος “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μεταξύ άλλων μοντέλων το best-seller της Ελληνικής αγοράς, το Opel Corsa, σε υβριδική ή μη έκδοση. Το γερμανικό ποιοτικό supermini, πλήρως ανανεωμένο, συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορική του πορεία.

Advertisement

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, σχεδιασμένη για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ευκολία και το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος στους πελάτες της Opel, προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της απόκτησης ενός νέου και σύγχρονου αυτοκινήτου. Όλο αυτό συνεπάγεται στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του οδηγού αλλά και της ασφάλειας των επιβατών.

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα τα οποία είναι διαθέσιμα στις εκθέσεις της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το μοναδικό πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel”, παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.