Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

XEV YOYO: City idol

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

XEV YOYO: City idol

ΝΕΑ

XEV YOYO: City idol

ΝΕΑ

Advertisement
Advertisement

Είναι μικρό, σχεδιαστικά ιδιαίτερο και ο καλύτερος τρόπος για να κινηθείς στη ζούγκλα της μεγαλούπολης.

Το XEV Yoyo είναι ένα μικρό ηλεκτρικό που έρχεται να κάνει την απόκτηση ενός αυτοκινήτου πιο εύκολη, αλλά και πιο ευχάριστη για όλους! Οδηγοί κάθε ηλικίας που θέλουν να μετακινούνται χωρίς κανέναν περιορισμό στην πόλη, θα βρουν στις αναλογίες του (μήκος 2.530 mm και πλάτος 1.500 mm) το ιδανικό μεταφορικό μέσο.

Το αυτοφερόμενο πλαίσιο διαθέτει κλωβό ασφαλείας για προστασία από συγκρούσεις και συνδυάζεται με αμάξωμα κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η μοντέρνα σχεδίαση και η πρακτικότητα, με θέσεις για μικροαντικείμενα στην κεντρική κονσόλα και ελαστικά διχτάκια στις πόρτες.

Advertisement
Advertisement

Ο πλούσιος εξοπλισμός διαφοροποιεί μεμιάς το Yoyo από οποιοδήποτε ανάλογο όχημα κυκλοφορεί: εδώ θα βρει κανείς κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, οθόνη αφής 7″ ή 10″ με τεχνολογία mirroring του κινητού, Bluetooth, τρεις θύρες USB και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί.

Τα χρωματιστά πάνελ στο εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι τυπωμένα σε τρισδιάστατο εκτυπωτή και μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων.

Κάτω από τον χώρο αποσκευών 180 lt βρίσκεται η μπαταρία φωσφορικού σιδήρου-λιθίου (LFP) χωρητικότητας 10,4 kWh, η οποία προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια στον ηλεκτροκινητήρα ισχύος 20 PS. Ο συνυδασμός εξασφαλίζει αυτονομία 150 km για το ελαφρύ λιλιπούτειο όχημα και πλήρη φόρτιση σε κοινή οικιακή πρίζα σε περίπου 4,5 ώρες.

Advertisement

Αυτό που καθιστά το Yoyο ξεχωριστό είναι η δυνατότητα αφαίρεσης των μπαταριών, σύντομα δε ο εισαγωγέας, η XEV HELLAS, θα προσφέρει υπηρεσία ανταλλαγής τους με άλλες, προφορτισμένες σε χρόνο μόλις 5 λεπτών.

Η οδήγηση του Yoyo είναι εμπειρία. Το μικρό μεταξόνιο και η ακτίνα στροφής μόλις 4,5 μέτρων το καθιστούν εξαιρετικά άμεσο στις αλλαγές πορείας και με απίθανη ευελιξία. Οι 20 PS του επιτρέπουν να κυκλοφορήσει και στον αυτοκινητόδρομο, αφού η τελική του φτάνει τα 80 km/h.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται εύχρηστο και απροβλημάτιστο, θα παρκάρει παντού και κυρίως δεν θα σε αγχώσει ποτέ με την υπολειπόμενη αυτονομία, αφού τα 150 km επαρκούν με άνεση για τις καθημερινές μετακινήσεις – εξάλλου γνωρίζεις πως σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα μπορείς πολύ γρήγορα να αυξήσεις θεαματικά την εμβέλεια της μπαταρίας.

Μικρό, απλό, απροβλημάτιστο, ένα commuter που θα φορτίσει γρήγορα οπουδήποτε, με μελλοντική δυνατότητα ανταλλαγής των μπαταριών του σε χρόνο γεμίσματος ρεζερβουάρ καυσίμου. Με λίγα λόγια, το Yoyo πρεσβεύει την πιο λογική και οικολογική χρήση μπαταριών στην αυτοκίνηση.

Σήμερα, η εισαγωγική εταιρεία XEV HELLAS κάνει την απόκτησή του ευκολότερη, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους οδηγούς να απολαύσουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της απόλυτης ευελιξίας που προσφέρει το YOYO.

Advertisement

Για να το πετύχει, συνδυάζει μια σημαντική έκπτωση στην τιμή της δημοφιλούς και ολοκληρωμένης έκδοσης Easy, με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει χαμηλή δόση, για ξέγνοιαστη αποπληρωμή!

Πιο συγκεκριμένα, ειδικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια, το δημοφιλές XEV YOYO Easy διατίθεται με έκπτωση 2.300 €! Με προκαταβολή το 40% της αξίας του, η δόση που προκύπτει περιορίζεται σε 149,90 €/μήνα.

Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε μόλις 5 € ανά ημέρα και καθιστά το κόστος κτήσης του YOYO αντίστοιχο με… ενός καφέ! Φυσικά, εκτός των παραπάνω, ο αγοραστής επωφελείται από την επιδότηση 3.000 € του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», και από ακόμη 1.000 € εάν είναι έως 29 ετών, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το YOYO Easy είναι ετοιμοπαράδοτο!

Βρες το δικό σου YOYO στο δίκτυο αντιπροσώπων της XEV HELLAS και απόκτησέ το, με 5€ τη μέρα!