Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεχειλίζει τεχνολογία το Volvo XC90 Τ8

Ελλάδα 19:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεχειλίζει τεχνολογία το Volvo XC90 Τ8

ΝΕΑ

Ξεχειλίζει τεχνολογία το Volvo XC90 Τ8

ΝΕΑ

Το Volvo XC90 είναι ένα μοντέλο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση των πωλήσεων της Volvo παγκοσμίως, καθώς αποτελεί μία πλήρη, πολυτελή επιλογή στην κατηγορία των μεγάλων SUV.

Advertisement
Advertisement

Στην κορυφή της γκάμας, είναι η έκδοση T8 που συνδυάζει τις προσπάθειες ενός 2λιτρου βενζινοκινητήρα και υβριδικού συστήματος. Όλα αυτά, σε ένα σύνολο γεμάτο τεχνολογία που δεν περιορίζεται στο σήμα κατατεθέν της Volvo που είναι η ασφάλεια.

Άνεση, τετρακίνηση, προσβασιμότητα, πληθώρα επιλογών, συνθέτουν ένα ψηφιδωτό που θα καλύψει όποιον βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Εύλογα θα μου πείτε με αντίτιμο 145.327 ευρώ. Τι θα λέγατε όμως να δούμε κάποια από αυτά τα κομμάτια του παζλ, με εικόνες;

Touch Me
Η οθόνη αφής 9 ιντσών χωράει τα πάντα και βολεύει ακόμα και μύωπες. Ένα προηγμένο tablet στη διάθεσή σας, να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα

Advertisement
Advertisement

Volvo-XC90-T8-k640tall
Επιλογές ρυθμίσεων λειτουργίας στην οθόνη
Θέλετε κίνηση σε όλους τους τροχούς; Πιο οικολογική λειτουργία; Τη μέγιστη δυνατή αποθήκευση ενέργεια; Λειτουργία αποκλειστικά μέσω του υβριδικού συστήματος, οδήγηση εκτός δρόμου ή τέρμα το γκάζι και συγκινήσεις; Απλά πάτε στην ενότητα «Drive Mode» και αλλάζετε παραμέτρους λειτουργίας κινητήρα και ρυθμίσεις ανάρτησης.

Volvo-XC90-T8-A640tall

«
Θέλετε να παρκάρετε; Πατάτε το… κουμπί με το γράμμα «P» που είναι τοποθετημένο σε διακριτό σημείο στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας και πίσω από τον κομψό επιλογέα.

Advertisement

Volvo-XC90-T8-C640tall

Plug in baby
Αν και το προφίλ του μέσου οδηγού ενός Volvo δεν αφορά ακριβώς fans των Muse, ο συγκεκριμένος «τίτλος» ταιριάζει γάντι στην εικόνα. Πλήρως φορτισμένο, το Volvo XC90 μπορεί να διανύσει 41.8 km.

Advertisement

Volvo-XC90-T8-i640tall

Charged and ready 2 go
Ο πίνακας οργάνων αλλάζει διαρκώς και παρέχει περισσότερη πληροφορία και από δελτίο ειδήσεων! Όπως για παράδειγμα πως έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση!

Volvo-XC90-T8-d640

Advertisement

Μία κουκκίδα στο χάρτη
Στο ίδιο, με το πάτημα ενός κουμπιού το σκηνικό αλλάζει και αφού έχετε… γεμίσει μπαταρίες, ρυθμίζετε το σύστημα πλοήγησης και ξεκινάτε, με όλη την πληροφορία μπροστά στα μάτια σας!

Volvo-XC90-T8-e640

Το δαγκωμένο μήλο
Άριστη συνέργεια με το Apple CarPlay, ώστε να έχετε άμεση και απλή πρόσβαση στο iPhone σας. Λειτουργία που χειρίζεστε μέσα από τη μεγάλη οθόνη αφής.

Volvo-XC90-T8-f640tall

Την τύφλα μου!
Δεν θα το ξαναπείτε αφού οι τυφλές γωνίες βρίσκουν τον μάστορά τους. Μέσω του συστήματος Blind Spot Assist, το φωτιστικό σώμα ανάβει όταν εντοπίσει κίνηση σας προς άλλη λωρίδα, όταν εκεί υπάρχει άλλο όχημα.
Volvo-XC90-T8-h640
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη
Το Volvo XC90 δεν έχει μόνο μία, δεν έχει μόνο δύο, δεν έχει καν τρεις αλλά… τέσσερις ζώνες κλιματισμού, ώστε να ικανοποιείται και ο πιο παράξενος επιβάτης!

Volvo-XC90-T8-g640tall

Hybrid Power
Η συνέργεια του υβριδικού συστήματος με τον 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης με μηχανκός υπέρ-συμπιεστή και τούρμπο, χαρίζει 407 άλογα!

Volvo-XC90-T8-j640tall