Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το νέο ΜΙΝΙ μαγεύει στην Καραϊβική

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το νέο ΜΙΝΙ μαγεύει στην Καραϊβική

ΝΕΑ

Video: Το νέο ΜΙΝΙ μαγεύει στην Καραϊβική

ΝΕΑ

Δίπλα στις μαγευτικές παραλίες και τους δρόμους της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο, Σαν Χουάν, φωτογραφίζεται αυτές τις ημέρες το νέο ΜΙΝΙ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας δημοσιογραφικής παρουσίασης. Συνολικά 30 αυτοκίνητα ταξίδεψαν με πτήση από το Μόναχο στο νησί της Καραϊβικής. Η θυγατρική του Ομίλου BMW ετοίμασε ένα δίλεπτο video με πλάνα από το νέο τρίθυρο βρετανικό μοντέλο να κυκλοφορεί στο Πουέρτο Ρίκο αλλά και με στελέχη της MINI να μιλούν για το νέο δημιούργημά τους.

Advertisement
Advertisement

Το 3θυρο hatch έχει μεγαλώσει σημαντικά σε διαστάσεις, φθάνοντας σε μήκος τα 3,82 m (3,85 m για την έκδοση Cooper S) και σε πλάτος το 1,73 m. Το μεταξόνιο αυξήθηκε κατά 28 mm, αγγίζοντας τα 2,5 m, με όφελος στους χώρους για τους πίσω επιβάτες. Σημαντικά μεγαλύτερο όγκο (από 160 σε 211 lt) παρουσιάζει ο χώρος αποσκευών, καλύπτοντας πλέον τις ανάγκες για την εξόρμηση του σαββατοκύριακου.

Για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για τους κινητήρες που θα είναι διαθέσιμοι με το εμπορικό λανσάρισμα του ΜΙΝΙ την άνοιξη αλλά και τις μελλοντικές εκδόσεις, πατήστε ΕΔΩ.