Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βγήκαν «χωρίς γρατζουνιά» από το Nurburgring με BMW M4 (+video)

Ελλάδα 10:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βγήκαν «χωρίς γρατζουνιά» από το Nurburgring με BMW M4 (+video)

ΝΕΑ

Βγήκαν «χωρίς γρατζουνιά» από το Nurburgring με BMW M4 (+video)

ΝΕΑ

Γνωστός YouTuber είχε ένα μεγάλο τρακάρισμα στην «Πράσινη Κόλαση», παρέα με τον ιδιοκτήτη της BMW, με τους δύο άνδρες να γλιτώνουν σώοι και αβλαβείς.

Advertisement
Advertisement

Ο Misha Charoudin είναι Ρώσος δημιουργός περιεχομένου που συνήθως οδηγεί αυτοκίνητα ιδιωτών στο Nordschleife Nurburgring. Μόνο που πρόσφατα, μία συνηθισμένη για εκείνον κατάσταση εκτυλίχθηκε σχεδόν εφιαλτικά ενώ οδηγούσε τη BMW M4 ενός Πολωνού που βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Παρότι έχει τρακάρει αρκετές φορές στο παρελθόν στην διαβόητη πίστα των 20+ χιλιομέτρων, αυτό το ατύχημα ήταν ίσως το σοβαρότερο. Συγκεκριμένα, ο Charoudin έχασε τα φρένα κοντά κοντά Fox Hole και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι στο συγκεκριμένο σημείο, το αυτοκίνητο βύθισε πολύ και δεν του επέτρεψε να φρενάρει όπως έπρεπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η BMW M4 χτύπησε στις μπαριέρες με 130 χλμ./ ώρα. Γεγονός που έκανε το βαυαρικό μοντέλο… καινούριο, με το καπό, τους προφυλακτήρες, τα φτερά και τους τροχούς να δέχονται σημαντικές ζημιές. Παρόμοια ήταν η κατάσταση και στην οροφή.

Advertisement
Advertisement

Το εκπληκτικό του γεγονότος είναι ότι τόσο ο Ρώσος YouTuber όσο και ο ιδιοκτήτης της M4 αποχώρησαν σώοι και αβλαβείς από το ατύχημα, γλιτώνοντας με μερικές γρατζουνιές.

Φυσικά, στο παραπάνω βοήθησε αρχικά ότι φορούσαν κράνος και έπειτα η εντυπωσιακή παθητική ασφάλεια της BMW.

Πάντως, ο Charoudin υποσχέθηκε στον Πολωνό ιδιοκτήτη της M4 ότι θα του την επαναφέρει στην αρχική κατάσταση με μηδενικό κόστος και ίσως να τη βελτιώσει κιόλας. Για το τελευταίο, ξεκίνησε την καμπάνια GoFundMe.

Advertisement

Με την πολιτική του Nurburgring να μην επιτρέπει τη βιντεοσκόπηση των γύρων που πραγματοποιεί ο Charoudin εκεί, ο ίδιος προσπάθησε προφορικά και μέσω προσομοιωτή να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.