Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βασική ή μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου; Τι συμφέρει σήμερα;

Ελλάδα 19:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βασική ή μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου; Τι συμφέρει σήμερα;

ΝΕΑ

Βασική ή μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου; Τι συμφέρει σήμερα;

ΝΕΑ

Η NÕS INSURANCE SERVICES προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη απάντηση. Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου δεν αποτελεί πλέον άπιαστο όνειρο. Η NÕS ασφαλιστική την κάνει πραγματικότητα. Μάθε τα πάντα για την βασική ή μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου από τους ειδικούς της NÕS INSURANCE SERVICES.

Advertisement
Advertisement

Η NÕS INSURANCE SERVICES προτείνει τα πιο αξιόπιστα και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, σε συνεργασία με τις κορυφαίες Ασφαλιστικές Εταιρείες του χώρου, προσαρμοσμένα στις δικές σου απαιτητικές ανάγκες. Τι προτείνει σήμερα σε σχέση με τη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Γιατί να προτιμήσει κανείς μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Γνωρίζουμε όλοι πως η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική από το νόμο και σε καλύπτει αποζημιώνοντας τρίτους, σε πιθανά ατυχήματα που δύναται να προκληθούν.

Εκείνο όμως που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι πως η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου σε καλύπτει και για ίδιες ζημιές που θα προκληθούν από δική σου αμέλεια, στο δικό σου αυτοκίνητο. Η NÕS INSURANCE SERVICES είναι εδώ για να απαλλάξει από το άγχος τους πελάτες της, μιας και η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου που προσφέρει τους καλύπτει απόλυτα ακόμη και σε ζημιές που έχουν προκαλέσει οι ίδιοι στο όχημά τους.

Advertisement
Advertisement

Ως είθισται, οι μικτές ασφάλειες αυτοκινήτων έχουν πάντα πιο υψηλές τιμές, σε σχέση με τις βασικές ασφάλειες. Επίσης, για να αποκτήσεις μικτή ασφάλεια, θα πρέπει πρώτα να δει το αυτοκίνητο πραγματογνώμονας. Κοινώς, δεν μπορείς να κλείσεις μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου 100% online, γιατί η διαδικασία είναι πιο περίπλοκη.

Η κορυφαία μικτή ασφάλεια από την NÕS INSURANCE SERVICES

Για αυτό υπάρχει η NÕS INSURANCE SERVICES, η οποία προσφέρει μικτή ασφάλεια με όλα τα προτερήματά της, άμεσα, γρήγορα και οικονομικά. Ο συνειδητοποιημένος πελάτης σύντομα θα διαπιστώσει πως η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί πιο συμφέρουσα επιλογή, αφού κερδίζει περισσότερα, με λίγα περισσότερα χρήματα.

Το δίκτυο της NÕS INSURANCE παρέχει τις καλύτερες και πληρέστερες ασφαλιστικές υπηρεσίες. Στη NÕS INSURANCE SERVICES κάνεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που σε συμφέρει. Η ασφαλιστική εταιρεία με την μεγαλύτερη ασφαλιστική κάλυψη, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στη μικτή ασφάλεια και την απαραίτητη οδική βοήθεια που εξασφαλίζει την επιτόπου επισκευή του οχήματός σας ή τη μεταφορά του σε συνεργείο.

Advertisement

Η NÕS INSURANCE SERVICES μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών της, σας παρέχει την κάλυψη της οδικής βοήθειας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα πιο αξιόπιστα προγράμματα ασφάλισης για εσάς και την οικογένειά σας.

*ισχύουν προϋποθέσεις, όροι και εξαιρέσεις

NÕS INSURANCE SERVICES με κορυφαία εξυπηρέτηση

Advertisement

Σημειώστε πως κάθε νέα συνεργασία της NÕS INSURANCE SERVICES δομείται με βάση την πίστη στις προσωπικές σχέσεις τις οποίες οικοδομεί προσεκτικά για περισσότερες από 3 δεκαετίες στην ασφαλιστική αγορά. Δεν είναι τυχαίο πως η NÕS INSURANCE SERVICES διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα αποζημιώσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, το οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταχύτατη εξυπηρέτηση πελατών και στην εύρεση λύσεων για την άμεση αποπληρωμή των ζημιών.

Η ανθρωποκεντρική λειτουργία της δημιούργησε μια μοναδική ομάδα με αναμφισβήτητη ικανότητα στην προσφορά εξατομικευμένων λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη NÕS INSURANCE SERVICES.

Η NÕS INSURANCE SERVICES αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που συνεργάζεται με περισσότερους από 2000 πράκτορες, έχοντας παρουσία σε όλη την χώρα. Στόχος της είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, άμεσα, εύκολα και κυρίως αξιόπιστα.

Advertisement