Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Τραυμάτισε» το GR Yaris για να κάνει μόστρα (+video)

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Τραυμάτισε» το GR Yaris για να κάνει μόστρα (+video)

ΝΕΑ

«Τραυμάτισε» το GR Yaris για να κάνει μόστρα (+video)

ΝΕΑ

Οδηγός του hot hatch γοητεύτηκε από την παρουσία κάμερας, και επιχείρησε να προσφέρει ένα ξεχωριστό highlight. Η κατάληξη, ωστόσο, δεν τον δικαίωσε.

Advertisement
Advertisement

Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα Toyota GR Yaris; Το hot hatch του Ιάπωνα κατασκευαστή έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να κερδίσει χιλιάδες οπαδούς.

Το «θηριάκι» των 261 PS και 360 Nm ροπής, με την τετρακίνηση, τα μπλοκέ διαφορικά της Torsen, τα σπορ προφίλ οδήγησης και τις σφυρήλατες 18αρες ζάντες με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις.

Όπως, όμως, συμβαίνει με  όλα τα «καυτά» μοντέλα, ο πύραυλος εδάφους-εδάφους της Toyota απαιτεί και κάποια στοιχειώδη οδηγική ικανότητα που φαίνεται πως απουσιάζει σε έναν Βρετανό κάτοχο του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Τις πρώτες μέρες του Μαΐου, διεξήχθη το αυτοκινητικό event “Cars and Coffee” στον προαύλιο χώρο του καφέ “Motorist Club”, το οποίο εδρεύει στην περιοχή στο Sherburn in Elmet της Αγγλίας. Το «παρών» έδωσε κάθε είδους petrolhead, συνοδευόμενος από το αυτοκίνητό του.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι οδηγοί πήραν το δρόμο της επιστροφής, με πολλούς να «παίζουν» με την πρόσφυση των οχημάτων τους.

Advertisement

Το ίδιο επιχείρησε και ένας κάτοχος ενός λευκού GR Yaris, με την κατάληξη, ωστόσο, να μην το δικαιώνει: Αντιλαμβανόμενος πως η κάμερα παραμονεύει, ο Βρετανός προσπάθησε να «ξεκολλήσει» την «ουρά» του hot hatch, χαρίζοντας μια εντυπωσιακή εικόνα.

Για κακή του τύχη, βέβαια, δεν κατάφερε να επαναφέρει το GR Yaris στην πορεία του, με το τελευταίο να πέφτει με δύναμη σε παρακείμενη ανώμαλη χωμάτινη επιφάνεια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα συλλεκτική Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition
Toyota GR 86: Και shooting brake έχω…
«Δημοψήφισμα» για να πάει το Toyota Yaris των 261 ίππων στις Η.Π.Α.!

 

Advertisement