Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τραγωδία για οικογένεια που έπεσε από γέφυρα (+video)

Ελλάδα 19:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τραγωδία για οικογένεια που έπεσε από γέφυρα (+video)

ΝΕΑ

Τραγωδία για οικογένεια που έπεσε από γέφυρα (+video)

ΝΕΑ

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Τουρκία, όταν μια τετραμελής οικογένεια έχασε τη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα με το αυτοκίνητό τους.

Advertisement
Advertisement

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, η οποία κατέγραψε τη φρικτή στιγμή που το αυτοκίνητο βγήκε εκτός ελέγχου και έπεσε στο νερό.

Το δυστύχημα συνέβη την περασμένη Κυριακή στα Άδανα. Το θύματα είναι ο 37χρονος Βεϊσέλ Αϊντογκμούς, η 35χρονη σύζυγός του Εμινέ, και τα δύο παιδιά τους, ο 16χρονος Μπατουχάν και ο 13χρονος Μετέ.

Η οικογένεια κατευθυνόταν για πικ νικ, όταν ο 37χρονος πατέρας προσπάθησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο όχημα, χωρίς να αντιληφθεί ότι την ίδια στιγμή ένα άλλο αυτοκίνητο επιχειρούσε την ίδια κίνηση.

Advertisement
Advertisement

Στην επαναφορά το ενδεχομένως κακά συντηρημένο σεντάν αποσταθεροποιήθηκε και όπως φαίνεται στο βίντεο έκανε ζιγκ-ζαγκ πριν πέσει τελικά στο νερό.

Οι σοροί της Εμινέ, του Βεϊσέλ και του Μετέ βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο τέσσερις ώρες μετά την πτώση, ενώ η σορός του Μπατουχάν ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα εκτός αυτοκινήτου. Ο Μπατουχάν φαίνεται να βγήκε από το όχημα, αλλά πνίγηκε καθώς δεν γνώριζε κολύμπι.

Το τραγικό αυτό περιστατικό συγκλόνισε την τοπική κοινότητα και υπενθυμίζει την ανάγκη για προσοχή και υπευθυνότητα στους δρόμους, καθώς και τη σημασία των μέτρων ασφαλείας.