Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τώρα η Bugatti Tourbillon φοριέται και στο χέρι! (+video)

Ελλάδα 17:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τώρα η Bugatti Tourbillon φοριέται και στο χέρι! (+video)

ΝΕΑ

Τώρα η Bugatti Tourbillon φοριέται και στο χέρι! (+video)

ΝΕΑ

Η Bugatti και η Jacob & Co. συνεργάστηκαν σε ένα συλλεκτικό ρολόι εμπνευσμένο από τη νέα Tourbillon.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη και λογικά δεν θα είναι και η τελευταία φορά που η Bugatti προωθεί το λανσάρισμα ενός νέου υπεραυτοκινήτου, με ένα μοναδικό συλεκτικό ρολόι.

H Jacob & Co παρουσίασε τη νέα Bugatti Tourbillon, η οποία «φαντάζεται ξανά τα επιτεύγματα, την πολυπλοκότητα και την εμφάνιση του τελευταίου hypercar της Bugatti». Διαθέτει μαύρη κάσα από τιτάνιο, καθώς και μπλοκ του V16 κινητήρα από ζαφείρι με 16 έμβολα τιτανίου.

Το πραγματικό highlight είναι μια κινούμενη ακολουθία 20 δευτερολέπτων, που προσομοιάζει την περιστροφή του κινητήρα σε δράση. Το ρολόι έχει 557 εξαρτήματα καθώς και ένα δισεκατομμύριο πτήσεις με διπλό ρυθμό, διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Συνδέονται με ένα διπλό απόθεμα ισχύος, μια κορώνα που μιμείται τα κουμπιά ελέγχου του αυτοκινήτου και δευτερεύοντες επιλογείς που έχουν σχεδιαστεί για να απηχούν το ταμπλό και τον μετρητή στροφών της νέας Tourbillon.

Advertisement
Advertisement

Η Jacob & Co είπε ότι δέκα σχεδιαστικά στοιχεία αντλούνται απευθείας από το αυτοκίνητο. Εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, η εταιρεία σημείωσε ότι «το σχήμα είναι το ίδιο με το αυτοκίνητο της Bugatti, με την μπροστινή μάσκα να πλαισιώνεται από δύο πλευρικές εισόδους ψυγείου. Οι πλευρές της κάσας δείχνουν δύο μεγάλα ανοίγματα από ζαφείρι, διαμορφωμένα και χρωματισμένα όπως τα πλαϊνά παράθυρα του αυτοκινήτου».

Ο ιδρυτής της Jacob & Co, Jacob Arabo, δήλωσε: «Ζω για να ωθήσω την ωρολογοποιία σε νέα επίπεδα, δημιουργώντας σχέδια που κανείς δεν είχε καν ονειρευτεί. Η Bugatti έχει την ίδια φιλοσοφία. Σπρώχνουν τα πάντα πέρα ​​από αυτό που ο καθένας πιστεύει ότι είναι το όριο. Η Bugatti Tourbillon είναι το πιο προηγμένο ρολόι μας, το μεγάλο επίτευγμα μιας μεγάλης συνεργασίας».

Το συλλεκτικό ρολόι θα περιοριστεί στις 150 μονάδες και η τιμή του αναμένεται να ξεπερνά τις 320.000 ευρώ.