Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τομ Κρουζ: Με αυτήν τη μοτοσικλέτα έλαμψε στο Παρίσι (+video)

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τομ Κρουζ: Με αυτήν τη μοτοσικλέτα έλαμψε στο Παρίσι (+video)

ΝΕΑ

Τομ Κρουζ: Με αυτήν τη μοτοσικλέτα έλαμψε στο Παρίσι (+video)

ΝΕΑ

Ο Αμερικανός σταρ έγραψε τον επίλογο των Ολυμπιακών Αγώνων στην Πόλη του Φωτός και τον πρόλογο σε αυτή των Αγγέλων.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα, στη μεγάλη κινηματογραφική του καριέρα, ο Τομ Κρουζ έχει αναλάβει πολύ πιο επικίνδυνες αποστολές. Αυτή, όμως, μάλλον ήταν και η πιο συμβολική.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση, από αέρος, στον αγωνιστικό χώρο του Stade de France, για να παραλάβει την ολυμπιακή σημαία και να τη μεταφέρει, με… χολιγουντιανό τρόπο στο Λος Άντζελες, επόμενο σταθμό των Αγώνων, ήταν το κερασάκι στην τούρτα της τελετής λήξης.

Tο δεύτερο και ίσως σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε ο Τομ Κρουζ, για να προλάβει την πτήση για Λος Άντζελες, ήταν ηλεκτρική!

Advertisement
Advertisement

Η Harley-Davidson Livewire S2 Del Mar είναι μια ρετρό roadster/scrambler μοτοσικλέτα με εξαιρετικές επιδόσεις και πλούσια τεχνολογία. Χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 40 ίππων και 163 Nm ροπής με μπαταρία χωρητικότητας 10,5 kWh. Οι αναρτήσεις είναι της Showa, τα φρένα της Brembo και οι τροχοί έχουν διάσταση 19 ιντσών εμπρός και πίσω. Η τιμή της μοτοσικλέτας στη Γερμανία είναι 18.490 ευρώ.

Η καινούρια ταινία της σειράς Επικίνδυνες Αποστολές που θα είναι έτοιμη το 2025 δε θα μπορούσε επίσης να μην έχει μια σκηνή με μοτοσικλέτα. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και πρόσφατα ο Τομ Κρουζ και η ομάδα παραγωγής βρέθηκαν τον περασμένο Μάιο ξανά στο Παρίσι για κάποιες σκηνές.