Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Volkswagen ID. 7 GTX έγινε και λιμουζίνα

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Volkswagen ID. 7 GTX έγινε και λιμουζίνα

ΝΕΑ

Το Volkswagen ID. 7 GTX έγινε και λιμουζίνα

ΝΕΑ

H Volkswagen παρουσίασε τη έκδοση GTX του ID. 7 η οποία δεν διακρίνεται μόνο για τις καλύτερες επιδόσεις της αλλά και για την αυξημένη αυτονομία της, συγκριτικά.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen, αυξάνει τις διαθέσιμες εκδόσεις του ID. 7 και αυτή τη φορά φροντίζει για αυτούς που θέλουν καλύτερες επιδόσεις από το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της.

Έτσι, οι δύο ηλεκτροκινητήρες του ID. 7 GTX, όπως ονομάζεται, έχουν μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 340 ίππους και επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,4 δευτερόλεπτα, όπως ανακοινώνει η γερμανική εταιρεία.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου που υπάρχουν στο αυτοκίνητο έχουν ονομαστική ενεργειακή χωρητικότητα 91 kWh (86 kWh, πραγματική) και η μέγιστη τυποποιημένη αυτονομία τους φτάνει τα 595 χλμ. (κατά WLTP). Σύμφωνα με τη Volkswagen, σε ταχυφορτιστή DC 200 kW δύνανται να φορτίσουν από το 10%-80% σε 26 λεπτά της ώρας.

Advertisement
Advertisement

Η κορυφαία έκδοση του μοντέλου έχει πιο δυναμικά σχεδιασμένο αμάξωμα σε σχέση με αυτό των υπόλοιπων διαθέσιμων. Το ID. 7 GTX διακρίνεται από τα φώτα τεχνολογίας IQ. Light LED Matrix και τα επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας για την περίσταση, τη διχρωμία στο αμάξωμα (μαύρη οροφή), από τους ειδικά σχεδιασμένους τροχούς 20 ιντσών και από τον φωτιζόμενο εταιρικό λογότυπο στο πίσω μέρος του.

Στο εσωτερικό του, το επίπεδο του εξοπλισμού είναι υψηλότερο και -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει σύστημα Park Assist Pro, Head-up Display με ενδείξεις επαυξημένης πραγματικότητας, δυνατότητα φωνητικών εντολών με ChatGPT, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης smartphone Android Auto και Apple CarPlay, διζωνικό κλιματισμό, εσωτερικό φωτισμό με 30 διαφορετικές αποχρώσεις κ.λπ.

Επίσης, τα εμπρός καθίσματά του είναι πιο σπορτίφ σε διαμόρφωση και επενδεδυμένα με ArtVelours Eco και διαθέτουν κόκκινες ραφές. Όπως έχει ανακοινώσει η Volkswagen οι πωλήσεις του ID. 7 GTX έχουν ξεκινήσει ήδη στην ευρωπαϊκή αγορά.