Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το θωρακισμένο αυτοκίνητο των… φτωχών (video)

Ελλάδα 23:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το θωρακισμένο αυτοκίνητο των… φτωχών (video)

ΝΕΑ

Το θωρακισμένο αυτοκίνητο των… φτωχών (video)

ΝΕΑ

Τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, υποχρέωσαν εγχώρια αντιπροσωπεία τηςToyota, σε ένα πρωτόγνωρο λανσάρισμα.

Advertisement
Advertisement

Όταν σκέφτεστε ένα θωρακισμένο όχημα, πιθανότατα φαντάζεστε ένα μεγάλο SUV, όπως η Cadillac Escalade ή ένα πολυτελές σεντάν, όπως η BMW Σειρά 7.

Αλλά στη Βραζιλία, οι πελάτες μπορούν πλέον να έχουν το ίδιο επίπεδο προστασίας σε μία Toyota Corolla ή σε ένα Hiliux, χάρη σε μια νέα επιλογή της εγχώριας αντιπροσωπείας.

Η Toyota Brazil συνεργάστηκε με τους ειδικούς σε θέματα θωράκισης Avallon, Carbon, Evolution Blindagens και Parvi Blindados, για να προσφέρει αυτήν την επιλογή τόσο για νέα όσο και για μεταχειρισμένα μοντέλα. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την τοπική αντιπροσωπεία της Toyota, για να σταλεί το όχημά τους στην εταιρεία θωράκισης της επιλογής τους, ακόμη και πριν την παράδοση.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ειδική σελίδα στον επίσημο ιστότοπο, τα συμβατά μοντέλα περιλαμβάνουν την Corolla sedan, την Corolla Cross SUV, το pickup Hilux και το SW4 (Fortuner) SUV. Το ίδιο ισχύει για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, εφόσον δεν είναι παλαιότερα από το έτος παραγωγής 2020.

Παρά τη συνολική μείωση των ποσοστών εγκληματικότητας, πέρσι στη Βραζιλία σημειώθηκαν 39.500 ανθρωποκτονίες, διατηρώντας μια ζοφερή πραγματικότητα, που τρομοκρατεί πολλά εκατομμύρια ανθρώπων στην πολυπληθέστερη χώρα της Λατινικής Αμερικής.