Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tesla Cybertruck είναι ο… General E!

Ελλάδα 10:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Tesla Cybertruck είναι ο… General E!

ΝΕΑ

Το Tesla Cybertruck είναι ο… General E!

ΝΕΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο αυτοκίνητο των ημερών μας, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται και το πιο εξεζητημένο.

Advertisement
Advertisement

Καθώς το Tesla Cybetruck βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής με γυμνό αμάξωμα, οι ιδιοκτήτες του εκκεντρικού pick up, αναζητούν aftermarket προτάσεις, για την εξωτερική του επένδυση.

Η Tesla προσφέρει πέντε διαφορετικές εργοστασιακές χρωματικές επιλογές για το Cybertruck. Αυτά αποτελούνται από: Satin Rose Gold, Satin Abyss Blue, Slip Grey, Satin Stealth Black και Satin Ceramic White, το καθένα με τιμή μεταξύ 6.000 και 6.500 δολαρίων.  

Οι λάτρεις της εξατομίκευσης, όμως, δεν καλύπτονται απ’ αυτά. Κι αν, μάλιστα, στα νεανικά τους χρόνια έχουν αφιερώσει αμέτρητες ώρες μπροστά από την τηλεόραση, απολαμβάνοντας τις περιπέτειες των Dukes του Hazzard, τότε έχουν έναν παραπάνω λόγο για να αναζητήσουν την κατάλληλη… αμφίεση.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα το ηλεκτρικό pick up δεν θα γίνει ποτέ σαν το εμβληματικό Dodge Charger του 1969, τον θρυλικό General Lee, αλλά ο εν λόγω ιδιοκτήτης του μοιράστηκε στο διαδίκτυο, τον τρόπο με τον οποίο το δικό του Cybertruck… έγινε ο General E!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το πορτοκαλί περιτύλιγμα από την Teck Wrap, δεν κόστισε παραπάνω από 415 δολάρια, αλλά σίγουρα το φινίρισμα και η τελική μετατροπή, είχαν το ανάλογο αντίτιμο. Όσο για το τελικό αποτέλεσμα. Το συμπεράσματα ανήκουν στον καθέναν από εσάς…