Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Skoda Superb και σε Sportline

Ελλάδα 19:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Skoda Superb και σε Sportline

ΝΕΑ

Το Skoda Superb και σε Sportline

ΝΕΑ

Η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία λανσάρει μια σπέσιαλ εξοπλιστική έκδοση, αναβαθμίζοντας τη ναυαρχίδα της – Το νέο Superb θα λανσαριστεί στη χώρα μας μέσα στο φθινόπωρο.

Advertisement
Advertisement

Το Superb Sportline είναι το πιο αθλητικό, από τις υπόλοιπες εκδόσεις της ναυαρχίδας της τσεχικής μάρκας. Η κορυφαία εξοπλιστική έκδοση, που αναμένεται να λανσαριστεί και στη χώρα μας, το προσεχές διάστημα, διατίθεται και για τους δύο τύπους αμαξωμάτων (hatch και station ή Combi estate, όπως το αναφέρει η Skoda), με έμφαση στην αναβάθμιση του εσωτερικού εξοπλισμού, αλλά και πρόσθετες πινελιές ουσίας στο εξωτερικό.  

Όπως είναι χαρακτηριστικό για τα μοντέλα Sportline της Skoda, η γρίλια surround, τα πλαίσια παραθύρων, οι καθρέφτες, η επένδυση στην μπροστινή ποδιά, οι ράγες οροφής στο Combi estate και τα γράμματα της μάρκας στο πίσω μέρος έρχονται σε μεταλλικό μαύρο.

Η αεροτομή της πίσω πόρτας για το και η λωρίδα στον πίσω διαχύτη έχουν επίσης φινίρισμα σε γυαλιστερό μαύρο. Οι προβολείς δέσμης LED Matrix, τα πίσω φώτα LED με κινούμενα φλας, η λειτουργία Coming/Leaving Home και μια ηλεκτρική πίσω πόρτα με εικονικό πεντάλ είναι στάνταρ.

Advertisement
Advertisement

Το Superb Sportline κυλά στις νέες ανθρακί γυαλισμένες ζάντες Vela 18 ιντσών με μαύρα ματ καλύμματα Aero στάνταρ.

Προαιρετικά διατίθενται ασημί ζάντες Aniara aero με μαύρα ματ καλύμματα και μαύρες ζάντες Torcular 19 ιντσών. Τα μπροστινά φτερά είναι διακοσμημένα με επανασχεδιασμένα σήματα Sportline.

Στο εσωτερικό προσφέρονται δύο επιλογές σχεδιασμού. Διαθέτουν θερμαινόμενα μπροστινά σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα και χειροκίνητα ρυθμιζόμενο μήκος μαξιλαριού. Η στάνταρ Suedia Sport Design Selection διαθέτει πλήρως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εργονομικά μπροστινά καθίσματα και λειτουργία μασάζ με δέκα πνευματικά ελεγχόμενα μαξιλάρια αέρα, καλυμμένα με συνδυασμό Suedia και τεχνητού δέρματος.

Advertisement

Η προαιρετική Suite Sport Design Selection προσφέρει εργονομικά μπροστινά σπορ καθίσματα πιστοποιημένα από την AGR (Aktion Gesunder Rücken – Healthy Back Campaign, ένας ανεξάρτητος γερμανικός οργανισμός) με βελτιωμένη εργονομία και μνήμη καθισμάτων, όπως Smart Comfort Entry, εξαερισμό και λειτουργία μασάζ με δέκα πνευματικά ελεγχόμενα μαξιλάρια αέρα.

Η σπορ έκδοση υιοθετεί την γκάμα κινητήρων του τρέχοντος μοντέλου, που παρουσιάστηκε στις αρχές του καλοκαιριού και η οπό περιλαμβάνει από τον 1.5 TSI, μέχρι την plug-in υβριδική έκδοση iV.

Advertisement