Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ρεκόρ της Porsche που έγινε ντοκιμαντέρ (+video)

Ελλάδα 22:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ρεκόρ της Porsche που έγινε ντοκιμαντέρ (+video)

ΝΕΑ

Το ρεκόρ της Porsche που έγινε ντοκιμαντέρ (+video)

ΝΕΑ

Η ιστορία μίας μικρής ομάδας μηχανικών και επαγγελματιών οδηγών που έφτασαν στον… Θεό με δύο τροποποιημένες 911 γίνεται ντοκιμαντέρ.

Advertisement
Advertisement

Τον Δεκέμβριο του 2023, μία μικρή ομάδα μηχανικών της Porsche, παρέα με επαγγελματίες οδηγούς ξεκίνησαν για να σπάσουν το ρεκόρ του υψηλότερου σημείου όπου έχει φτάσει ένα όχημα.

Για την προσπάθεια αυτή, χρησιμοποίησαν δύο εκτενώς τροποποιημένες 911 ώστε να φτάσουν στην κορυφή του Όχος ντελ Σαλάδο, το ψηλότερο ηφαίστειο του κόσμου, που βρίσκεται στη βόρεια Χιλή.

Τελικά, κατόρθωσαν να φτάσουν στα 6,7 χιλιόμετρα υψόμετρο, μία προσπάθεια και επίδοση που γίνεται ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ ονόματι Volcano Ascent.

Advertisement
Advertisement

Αναμένεται να ξεκινάει με τους δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας, δείχνοντάς μας την περίοδο εξέλιξης των αυτοκινήτων, συνεχίζοντας με συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες και φυσικά την προσπάθεια της ανάβασης στην κορυφή του ηφαιστείου.

Για την τελευταία, πίσω από το τιμόνι της Porsche 911 Edith βρίσκεται ο πρώην πρωταθλητής Le Mans, Romain Dumas που καταφέρνει -spoiler alert- να σπάσει το ρεκόρ.

Το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε από την εταιρεία παραγωγής Tangent Vector και θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 16 Αυγούστου, στο Golden State Theatre στο πλαίσιο του Monterey Car Week.