Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρωτότυπο BMW CE 02 x Vagabund είναι πιο trendy

Ελλάδα 14:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρωτότυπο BMW CE 02 x Vagabund είναι πιο trendy

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο BMW CE 02 x Vagabund είναι πιο trendy

ΝΕΑ

Η BMW Motorrad παρουσίασε πέρυσι το CE 02, το νεωτερικό αμιγώς ηλεκτρικό σκούτερ το οποίο έχει σκοπό να προσελκύσει νέους πελάτες στην εταιρεία. Ωστόσο, ακόμα κι αυτό μπορεί να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό.

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε, η BMW Motorrad συνεργάστηκε με τους ανθρώπους της Vagabund Moto, ενός οίκου σχεδιασμού οι οποίοι αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν πιο ιδιότυπες εκδόσεις τόσο αυτοκινήτων όσο και μοτοσυκλετών και σκούτερ.

Τα στελέχη της γερμανικής εταιρείας αποφάσισαν να τους δώσουν το CE 02, το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο σκούτερ που παρουσίασαν πέρυσι και απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό, για να το κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή του και στον εξοπλισμό του.

Από τη συνεργασία τους προέκυψε το πρωτότυπο CE 02 x Vagabund. Πρόκειται για ένα σκούτερ πόλης το οποίο είναι πιο μοδάτο, συγκριτικά. Αυτό διατηρεί τη βασική μορφή του CE 02 αλλά ξεχωρίζει από τη διχρωμία του και τα ρετρό στοιχεία του.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορούμε να δούμε το μαύρο πλαίσιο, το πιρούνι και το τιμόνι συνδυάζονται με το λευκό περίβλημα των μπαταριών του και τους τροχούς, όπως και με τη μπεζ σέλα. Επίσης, στο φτερό τού εμπρός τροχού υπάρχει μια κίτρινου χρώματος αψίδα η οποία δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα στο σύνολο.

Στη δεξιά πλευρά του προσδένεται ένα αφαιρούμενο ραδιόφωνο OB-4 Magic Radio από την Teenage Engineering που διαθέτει τεχνολογία Bluetooth ενώ υπάρχει και «εξάτμιση». Φυσικά, αυτή δεν έχει την κλασική λειτουργία της αλλά ουσιαστικά αποτελεί έναν κυλινδρικό αποθηκευτικό χώρο στον οποίο τοποθετείται μια ομπρέλα.

Η BMW Motorrad δεν ανακοίνωσε πολλά στοιχεία για το πρωτότυπο CE 02 x Vagabund. Αναμενόμενα, αυτό θα έχει τον ηλεκτροκινητήρα των 15 ίππων και μέγιστης ροπής 55 Nm και τους δύο αναιρούμενους συσσωρευτές ενεργειακής χωρητικότητας 1,96 kWh έκαστος (3,92 kWh, συνολικά).

Advertisement

Θυμίζουμε ότι το CE 02 έχει αυτονομία 95 χλμ. με μία πλήρη φόρτιση των μπαταριών του και επιταχύνεται από τα 0-30 χλμ./ώρα σε 3,0 δευτερόλεπτα. Εκτός από αυτή διατίθεται και σε έκδοση με ηλεκτροκινητήρα μέγιστης απόδοσης μόνο τεσσάρων ίππων, για να μπορούν να το οδηγήσουν νόμιμα και ανήλικοι από 16 ετών.