Το πρώτο Tesla με εξάτμιση που βγάζει… μπουρμπουλήθρες
ΝΕΑ
Ένας ευρηματικός κάτοχος Tesla Model Y εμπνεύστηκε από το παιδικό παιχνίδι του γιου του και έβαλε εξάτμιση που βγάζει φούσκες.
Αν είστε κάτοχος Tesla Model Y και θέλετε να ξεχωρίσετε στην επόμενη βόλτα σας, έχουμε κάτι που θα σας κάνει να χαμογελάσετε! Ένας ευφάνταστος και… παιχνιδιάρης κάτοχος Tesla από τη Μασαχουσέτη αποφάσισε να προσθέσει μια νέα εξάτμιση στο ηλεκτρικό SUV του.
WHAT CAR
Ναι, καλά διαβάσατε, εξάτμιση σε ηλεκτρικό! Μόνο που αυτή δεν παράγει ούτε καπνό, ούτε θόρυβο. Αντιθέτως, βγάζει… μπουρμπουλήθρες!
Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης που είναι και μηχανικός, με την έμπνευση του γιου του, σχεδίασε ένα ειδικό κιτ εξάτμισης που τοποθετείται στον προφυλακτήρα του Tesla και εκτοξεύει φυσαλίδες μέσω δύο μεταλλικών σωλήνων. Το σύστημα λειτουργεί με τηλεχειριστήριο και περιλαμβάνει ένα μικρό δοχείο για το ειδικό υγρό τοποθετημένο στο πορτμπαγκάζ.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα χιουμοριστικό. Η τιμή για το κιτ είναι 610 ευρώ και συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης. Προς το παρόν διατίθεται μόνο στη Μασαχουσέτη, όμως ο δημιουργός του σχεδιάζει να ξεκινήσει σύντομα αποστολές σε όλη την Αμερική.