Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πλαίσιο της Bugatti Tourbillon είναι έργο τέχνης (+video)

Ελλάδα 22:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πλαίσιο της Bugatti Tourbillon είναι έργο τέχνης (+video)

ΝΕΑ

Το πλαίσιο της Bugatti Tourbillon είναι έργο τέχνης (+video)

ΝΕΑ

Η Bugatti μας δείχνει την απίθανη δουλειά του σχεδιαστικού τμήματος στο πλαίσιο της εκρηκτικής Tourbillon.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει η Bugatti για την κατασκευή της εκπληκτικής Tourbillon ήταν μεγάλες. Η αλλαγή κανονισμών σε συνδυασμό με την εφαρμογή για πρώτη φορά εξηλεκτρισμένου συστήματος μετάδοσης της κίνησης ανάγκασε τους Γάλλους να χτίσουν από την αρχή μια νέα πλατφόρμα αμαξώματος αφήνοντας πίσω εκείνες της Veyron και Chiron.

Αυτό βέβαια άνοιξε την όρεξη στους σχεδιαστές καθώς είχαν το ελεύθερο να κατασκευάσουν κάτι μοναδικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό έχοντας πάντα τα υψηλά στάνταρ της Bugatti.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό καθώς όταν κοιτάξει κανείς τις εικόνες και το βίντεο της Tourbillon που την εμφανίζει χωρίς το εξωτερικό περίβλημα θα ανακαλύψει ένα έργο τέχνης.

Advertisement
Advertisement

Στις εικόνες που εμφάνιση η Bugatti εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο μικρότερο από την Chiron, με τον V16 κινητήρα να συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρες, μπαταρία και κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

Η Bugatti μετέφερε τον V16 κινητήρα προς τα πίσω, κοντά στο ρεζερβουάρ. Η μπαταρία είναι διαμορφωμένη σε σχήμα Τ πίσω από τα καθίσματα, στο κεντρικό τούνελ. Τα καθίσματα έχουν έρθει πιο κοντά μεταξύ τους και στερεώνονται στη θέση τους για να μειωθεί η μετωπική επιφάνεια.

Ο εμπρός ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον χώρο αποσκευών. Ωστόσο, το μεταξόνιο της Tourbillon είναι λίγο μεγαλύτερο από εκείνο της Chiron και η γραμμή οροφής είναι χαμηλότερη. Μια σημαντική καινοτομία είναι ο διαχύτης από ανθρακονήματα που λειτουργεί ως δομή σύγκρουσης πίσω, εξαλείφοντας την ανάγκη για ξεχωριστό εξάρτημα.

Advertisement

Πραγματικά, η Bugatti κατάφερε να προσέξει κάθε λεπτομέρεια και να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο σημείο αναφοράς στα σύγχρονα hypercars.