Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πιο «άγριο» Subaru Impreza που φτιάχτηκε ποτέ

Ελλάδα 8:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο «άγριο» Subaru Impreza που φτιάχτηκε ποτέ

ΝΕΑ

Το πιο «άγριο» Subaru Impreza που φτιάχτηκε ποτέ

ΝΕΑ

Aν και η Subaru φαίνεται να υποκύπτει στις ανάγκες για καθαρά αυτοκίνητα, δεν κρύβει την αγάπη της για κάποια πολύ ιδιαίτερα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Το Project Midnight της Subaru είναι το ισχυρότερο και ταχύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο WRX μέχρι σήμερα, το οποίο κάνει το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Παρά την επιθυμία των οπαδών για ένα νέο STI, δεν θα είναι διαθέσιμο προς αγορά.

 Το Project Midnight, ένα αντίγραφο του αυτοκινήτου Airslayer Gymkhana, διαθέτει έναν επίπεδο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει 680 PS και 923 Nm ροπής, φθάνοντας έως τις 9.500 στροφές ανά λεπτό.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς των 18 ιντσών που είναι εφοδιασμένοι με αγωνιστικά σλικς της Yokohama.

Αν και εντυπωσιακό στα χαρτιά, και 454 κιλά ελαφρύτερο από ένα κανονικό WRX, η Subaru δεν σχεδιάζει να φέρει ένα τέτοιο μοντέλο έστω και σε περιορισμένη παραγωγή.

Το αμάξωμα από ανθρακονήματα διαθέτει επίσης όλων των ειδών τις αεροδυναμικές αναβαθμίσεις.

Advertisement

Η μάσκα διαθέτει μια τεράστια μπροστινή αεροτομή, που συνδυάζεται με φουσκωμένους θόλους τροχών ενώ η πίσω φτερούγα είναι μια σημαντικά τροποποιημένη έκδοση αυτής που χρησιμοποιείται στο αυτοκίνητο ράλι της Subaru USA.

Το αυτοκίνητο φέρνει αναμνήσεις από το βίντεο Gymkhana της Subaru του 2020 με τον Travis Pastrana, όπου έκανε σημεία και τέρατα.

Advertisement

Με τον πρωταθλητή του rallycross και πρώην οδηγό της F1 Scott Speed στο τιμόνι, η Subaru θα το στείλει στην ανάβαση του Goodwood ενώ θα συμμετάσχει και σε άλλους αγώνες επίδειξης.