Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ολοκαίνουργιο MG ZS Max Hybrid+ στην AUTO ATHINA 2024

Ελλάδα 14:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ολοκαίνουργιο MG ZS Max Hybrid+ στην AUTO ATHINA 2024

ΝΕΑ

Το ολοκαίνουργιο MG ZS Max Hybrid+ στην AUTO ATHINA 2024

ΝΕΑ

Το best-seller της MG Motor περνάει στη 2η γενιά του, την οποία και θα δούμε λεπτομερώς στην επίσημη παρουσίασή του, στην AUTO ATHINA από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου.

Advertisement
Advertisement

Με πιο αιχμηρή εμφάνιση και το τεχνολογικά προηγμένο υβριδικό σύστημα που είδαμε και στο MG3, η MG Motor περνάει στη νέα γενιά του ZS, εμπλουτίζοντάς το με την έκδοση Max.

Το επίσημο ντεμπούτο του best-seller της MG θα γίνει στη «δική μας» AUTO ATHINA 2024, στο Metropolitan expo, όπου το event έχει προγραμματιστεί μεταξύ 5 και 13 Οκτωβρίου 2024.

Τον ίδιο μήνα, το ZS Max Hybrid+ αναμένεται να βρεθεί στις εκθέσεις όλων των αντιπροσώπων MG ανά την Ελλάδα, πριν διατεθεί προς παραγγελία και αγορά.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με την εμφάνιση του νέου ZS, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις διαστάσεις, αφού είναι μεγαλύτερο από το απερχόμενο μοντέλο, με το μήκος του να φτάνει τα 4,43 μέτρα, το πλάτος τα 1,82 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο έχει μετρηθεί στα περίπου 2.610 χιλιοστά.

Η νέα του σχεδιαστική ταυτότητα χαρακτηρίζεται από τα ανασχεδιασμένα full LED φωτιστικά σώματα, την πιο κάθετη και πιο αιχμηρή σε σχεδίαση μάσκα, ενώ η ίδια ακολουθία υπάρχει στο πίσω μέρος, όπου εκπέμπει ένα στιλ πιο σπορτίφ.

Στο εσωτερικό, έχουν χρησιμοποιηθεί πιο ποιοτικά υλικά για τις επενδύσεις σε καθίσματα, ταμπλό και ταπετσαρίες. Ως προς τον τεχνολογικό τομέα, είναι επίσης αναβαθμισμένος, με δύο οθόνες 12,3 ιντσών για το infotainment με σύστημα πλοήγησης και 7,0 ιντσών για τον πίνακα οργάνων.

Advertisement

Επιπλέον, δε θα απουσιάζουν οι πίσω αισθητήρες στάθμευσης με κάμερα, οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και η τεχνολογία keyless entry.

Η σημαντικότερη αλλαγή στη 2η γενιά του ZS, όμως, έχει να κάνει με το σύστημα πρόωσης που θα παρθεί αυτούσιο από το MG3 Hybrid+.

Advertisement

Συγκεκριμένα, το ZS Max Hybrid+ θα εξοπλίζεται με έναν ατμοσφαιρικό 1.500άρη βενζινοκινητήρα με μέγιστη ισχύ τους 102 ίππους και συνδυαστικά με το ηλεκτρικό μοτέρ των 136 ίππων και 250 Nm, το σύνολο θα αποδίδει 196 ίππους.

Η μπαταρία που θα τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα είναι μεγάλη για τα δεδομένα των full hybrid συστημάτων στις 1,83 kWh και αναμένεται να εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική κίνηση έως και τα 80 χλμ./ ώρα.

Τη μετάδοση στους εμπρός τροχούς αναλαμβάνει ένα αυτόματο κιβώτιο 3 σχέσεων, που θα βοηθάει το ZS Max να ολοκληρώνει το σπριντ των 0-100 χλμ. ώρα σε 8,7 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Το νέο MG ZS θα διατεθεί στην ελληνική αγορά σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, τα Excite, Exclusive και Luxury. Όλες οι εκδόσεις θα συνοδεύονται από 7ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 150.000 χιλιομέτρων), 7 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας και 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο οχήματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το best-seller της MG Motor θα μάθουμε στην επίσημη παρουσίασή του στην AUTO ATHINA, σε περίπου έναν μήνα.