Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Skoda Elroq στην Ελλάδα (+τιμές)

Ελλάδα 15:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Skoda Elroq στην Ελλάδα (+τιμές)

ΝΕΑ

Το νέο Skoda Elroq στην Ελλάδα (+τιμές)

ΝΕΑ

Στη γνωστοποίηση των τιμών του ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού SUV της Skoda προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Elroq αποκαλύφθηκε από τη Skoda την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη και πριν κλείσει ο μήνας, η εταιρεία ανακοίνωσε τις τιμές με τις οποίες διατίθεται το μοντέλο στην ελληνική αγορά.

Στη χώρα μας, το ηλεκτρικό SUV των Τσέχων έρχεται σε τρεις εκδόσεις, με την πιο προσιτή «50» να προσφέρεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 125 kW (170 ίπποι) τοποθετημένο στον πίσω άξονα, το οποίο τροφοδοτείται από μπαταρία 52,0 kWh. Η τελευταία εξασφαλίζει αυτονομία έως 375 χλμ. βάσει τυποποιημένου κύκλου WLTP.

Η δεύτερη έκδοση του Skoda Elroq που πωλείται στην Ελλάδα είναι η «85». Εδώ, η μπαταρία είναι σαφώς μεγαλύτερη στις 77,0 kWh, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας είναι ισχυρότερος με απόδοση 210 kW (285 ίπποι). Σε αυτή την περίπτωση, η μέγιστη αυτονομία βάσει μετρήσεων WLTP είναι στα 580 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Η κορυφαία έκδοση της γκάμας του νέου μοντέλου της Skoda στην ελληνική αγορά είναι η «First Edition». Εξοπλίζεται με το ίδιο ακριβώς ηλεκτροκίνητο σύστημα με την «85», ωστόσο το επίπεδο εξοπλισμού είναι πολύ ανώτερο.

Βάσει όσων ανακοινώνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Skoda, η τιμή εκκίνησης του νέου Skoda Elroq έχει οριστεί στις 34.500 ευρώ. Η έκδοση 85 εκκινεί από τις 44.900 ευρώ, ενώ η First Edition από τις 51.800 ευρώ.