Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο MG HS στο Goodwood (+video)

Ελλάδα 18:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο MG HS στο Goodwood (+video)

ΝΕΑ

Το νέο MG HS στο Goodwood (+video)

ΝΕΑ

H MG επέλεξε το Goodwood Festival of Speed για να παρουσιάσει το νέο MG HS.

Advertisement
Advertisement

Η MG Motor έχει έτοιμη την νέα γενιά του MG HS, του SUV μοντέλου της το οποίο σημειώνει καλή εμπορική πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το τελευταίο είναι η χώρα καταγωγής της εταιρείας και οι άνθρωποί της έλαβαν μια απόφαση με υψηλό συμβολισμό.

Αυτή αφορά στο γεγονός ότι η καινούργια γενιά του θα εμφανιστεί επίσημα κατά τη διάρκεια του Goodwood Festival of Speed που θα διεξαχθεί μεταξύ 11 έως 14 Ιουλίου.

Θυμίζουμε ότι εφέτος συμπληρώνεται ένας αιώνας από την ίδρυση της Morris Garages Limited, αυτή που πλέον ονομάζεται MG Motor. Η συγκυρία για το νέο MG HS είναι σημαντική, καθώς θα παρουσιαστεί σε ένα χρονικό ορόσημο για τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία πραγματοποίησε αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσίευσε λίγες φωτογραφίες από το νέο μοντέλο οι οποίες είναι σκοπίμως σκοτεινές για να μην αποκαλυφθούν ακόμη οι λεπτομέρειες του αμαξώματός του (καθώς αφορούν μόνο σε αυτό).

Παρόλα αυτά, μπορούμε να διακρίνουμε τη γενική γραμμή του, τη διαμόρφωση του καπό και το σχήμα των φώτων του εμπρός και πίσω. Επίσης, είναι εμφανές ότι το στυλ του είναι πιο σύγχρονο από αυτό της πρώτης γενιάς του μοντέλου.

Από τις εικόνες είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι εξωτερικά το καινούργιο MG HS έχει κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με το Roewe RX5, το SUV μοντέλο της εταιρείας (σημ.: Roewe) η οποία επίσης ανήκει στον Όμιλο SAIC.

Advertisement

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες που να αφορούν στο καινούργιο MG HS. Πάντως, βάσει πληροφοριών, το νέο μοντέλο της MG θα διατίθεται και σε plug-in υβριδική εκδοχή, εκτός από την έκδοση με τον βενζινοκινητήρα και την αμιγώς ηλεκτροκίνητη.

Στην περίπτωση αυτή η αυτονομία του κινούμενο ως αμιγώς ηλεκτρικό θα είναι σημαντικά αυξημένη συγκριτικά με τις αντίστοιχες εκδόσεις PHEV των υπόλοιπων ανταγωνιστικών μοντέλων.

Advertisement