Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Fiat 600 στην Ελλάδα (+ τιμές)

Ελλάδα 13:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Fiat 600 στην Ελλάδα (+ τιμές)

ΝΕΑ

Το νέο Fiat 600 στην Ελλάδα (+ τιμές)

ΝΕΑ

Η Fiat έχει αρχίσει να επανέρχεται δυναμικά στο αυτοκινητικό προσκήνιο βασιζόμενη και στην αναβίωση ιστορικών μοντέλων της, τα οποία είναι εξηλεκτρισμένα ή αμιγώς ηλεκτρικά. Το νέο 600 είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα της.

Advertisement
Advertisement

Το καινούργιο 600 της Fiat είναι ένα όμορφο crossover το οποίο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την αισθητική και το στυλ των Ιταλών. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην κατηγορία του και όχι μόνο σε αυτή.

Το νέο μοντέλο εμφανίστηκε επίσημα πριν από λίγους μήνες και πλέον είναι διαθέσιμo και στη χώρα μας, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία της εταιρείας το παρουσίασε επίσημα και εδώ.

Το νέο 600 θα είναι διαθέσιμο τόσο στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση όσο και με τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων ο οποίος διαθέτει και σύστημα ήπιας υβριδικής διάταξης.

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία, η τιμή πώλησης του 600e των 156 ίππων θα ξεκινά στη χώρα μας από τα 38.990 ευρώ και μετά την προωθητική ενέργεια της εταιρείας και το όφελος από τη νέα κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά III» μειώνεται στη συμφέρουσα τιμή των 28.190 ευρώ.

Για το 600 Hybrid με τον κινητήρα που αποδίδει 100 ίππους η τιμή καταλόγου ξεκινά από τα 25.800 ευρώ, αλλά χάρη στην προωθητική ενέργεια της αντιπροσωπείας θα διαμορφώνεται στα 23.990 ευρώ. Αυτό διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 29 ίππων που βρίσκεται τοποθετημένος στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων, ενώ υπάρχουν και μοχλοδιακόπτες στο τιμόνι, για να αλλάζει ο οδηγός σχέσεις.

Οι παραγγελίες τόσο για το καινούργιο Fiat 600 Hybrid όσο και για το 600e έχουν ξεκινήσει ήδη και τα πρώτα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα στους ιδιοκτήτες τους από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Advertisement

Όλες οι εκδόσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ανίχνευση κόπωσης οδηγού, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κίνησης, cruise control, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, infotainment Uconnect με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7,0 ιντσών και προβολείς LED Reflector.

Το νέο Fiat 600 Hybrid και 600e, εκτός από την εξοπλιστική έκδοση Red, διατίθεται και με τα εξοπλιστικά πακέτα Comfort και Style, αντίστοιχα, τα οποία προσθέτουν περισσότερα στοιχεία άνεσης, ευκολίας και στυλ,

Advertisement

Η τιμή του μοντέλου με το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού la Prima ξεκινά από τις 28.700 ευρώ. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται ζάντες Diamond Cut 18 ιντσών, δερμάτινα καθίσματα με σύστημα μασάζ στο κάθισμα οδηγού, προβολείς full LED με αυτόματη λειτουργία, λεπτομέρειες χρωμίου, infotainment με DAB και οθόνη 10 ιντσών, θύρες USB A+C, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, περιμετρικούς αισθητήρες παρκαρίσματος, ενεργό cruise control με λειτουργία Stop&Go, κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών και υποβοήθηση αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2.