Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Audi RS 3… μυρίζει τέλεια!

Ελλάδα 14:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Audi RS 3… μυρίζει τέλεια!

ΝΕΑ

Το νέο Audi RS 3… μυρίζει τέλεια!

ΝΕΑ

Η Audi ισχυρίζεται ότι η επόμενη γενιά του νέου RS 3 εκτός από γρήγορη θα είναι και… μυρωδάτη.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Audi RS 3 εκτός από πολύ γρήγορο, πιο καλοστημένο και με πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά, θα… μυρίζει και καλύτερα. Οι Γερμανοί αναφέρουν ότι σχεδόν 200 σημεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έχουν εξεταστεί από πέντε χημικούς προκειμένου να αναβαθμίσουν τη μυρωδιά τους.

Η διαδικασία που ακολούθησαν οι χημικοί της Audi ήταν να τοποθετήσουν το RS 3 σε έναν ειδικό θάλαμο αυξάνοντας τη θερμοκρασία. Η έντονη θερμοκρασία ανάδυε μυρωδιές οι οποίες αναλύθηκαν και στη συνέχεια βελτιώθηκε η χημική σύσταση των οικολογικών υφασμάτων και δερμάτων προκειμένου να μυρίζουν άψογα.

Στη συνέχεια τα εξαρτήματα συναρμολογούνται και το αποτέλεσμα είναι εκλεπτυσμένο. Ανάμεσα στα εξαρτήματα που η Audi άλλαξε στο νέο RS3 είναι τα νέα καθίσματα από ανθρακονήματα και το μικρότερο τιμόνι που κάνουν τη διαφορά.

Advertisement
Advertisement

Για εκείνους τώρα που δεν ασχολούνται με το πως θα μυρίζει το νέο Audi RS 3, το αυτοκίνητο είναι πραγματικό διαμάντι. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 5κύλινδρος κινητήρας των 2,5 λίτρων που αποδίδει 400 ίππους με επιδόσεις που κόβουν την ανάσα. Θυμίζουμε ότι τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,3 δευτερόλεπτα.