Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο άρωμα της Nissan μυρίζει… καμένο λάστιχο

Ελλάδα 8:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο άρωμα της Nissan μυρίζει… καμένο λάστιχο

ΝΕΑ

Το νέο άρωμα της Nissan μυρίζει… καμένο λάστιχο

ΝΕΑ

Η Nissan παρουσίασε ένα καινούριο άρωμα το οποίο εκτός από άνθη κερασιάς, έχει και μια εσάνς από καμμένο ελαστικό.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάσει κάποιο άρωμα. Η Nissan ωστόσο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο βάζοντας στο νέο της άρωμα μια εσάνς από καμμένο ελαστικό. Το καινούριο άρωμα ονομάζεται «Smell my Dust» και παρουσιάστηκε στα social media της Nissan Nismo.

Στην πραγματική ζωή το συγκεκριμένο άρωμα θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον αγώνα Formula E της Σαγκάης και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μυρίσουν αυτό το πολύ ιδιαίτερο προϊόν. Οι άνθρωποι της Nissan αναφέρουν πως το άρωμα είναι μια μίξη από άνθη κερασιάς και καπνό ελαστικού. Το αποτέλεσμα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον αυτός ο συνδυασμός.

Στην ανακοίνωσή της η Nissan ξεκαθαρίζει ότι το συγκεκριμένο άρωμα έχει στοιχεία από τη μυρωδιά του εσωτερικού των αυτοκινήτων παραγωγής της εταιρείας, αλλά θυμίζει έντονα και το άρωμα του αγωνιστικού Nissan e-4ORCE 04 μετά από έναν δύσκολο αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Δε γνωρίζουμε πως μπορεί να μυρίζει το συγκεκριμένο άρωμα και αν όντως έχει τα στοιχεία που αναφέρει η Nissan, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα μάρκετινγκ της εταιρείας παίρνει άριστα.