Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το «κτήνος» του Λούκα Ντόντσιτς μεγαλώνει κι άλλο!

Ελλάδα 12:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το «κτήνος» του Λούκα Ντόντσιτς μεγαλώνει κι άλλο!

ΝΕΑ

Το «κτήνος» του Λούκα Ντόντσιτς μεγαλώνει κι άλλο!

ΝΕΑ

Ο αστέρας των Ντάλας Μάβερικς είναι ο διασημότερος ιδιοκτήτης αυτού του θηριώδους οχήματος και αυτός που έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

Advertisement
Advertisement

Τι άλλο μπορεί να επιζητήσει ένας καθόλου mainstream κατασκευαστής, με έδρα τη Φλόριντα των ΗΠΑ, για να κάνει promotion και να αντλήσει νέες μελλοντικές ιδέες, για το προϊόν της;

Εδώ και περίπου μια διετία, ο Λούκα Ντόντσιτς δεν απασχολεί τους φίλους του NBA μόνο με τις επιδόσεις του μέσα στο παρκέ, αλλά κάθε δημόσια εμφάνισή του με το κτηνώδες Apocalypse Hellfire 6×6, το 6τροχο θηρίο που βασίζεται στο αντίστοιχο Jeep Gladiator.

Πλέον, αυτό το απόκοσμο όχημα χαρακτηρίζεται ως το πρώτο επταθέσιο οικογενειακό αυτοκίνητο στον κόσμο με έξι τροχούς, γεγονός που δικαιωματικά απονέμει στον μελλοντικό ιδιοκτήτη, τον τίτλο του πιο… κουλ γονιού!

Advertisement
Advertisement

Αυτή η εξέλιξη ανεβάζει σημαντικά το βάρος του Hellfire, συνεπώς η πιο ενδεδειγμένη επιλογή, αντί του στάνταρ V8 Hemi των 500 ή ενός turbodiesel, είναι ο υπερτροφοδοτούμενος V8 Hemi των 800 ίππων.

Τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο πολιτισμένα στο εσωτερικό, με καπιτονέ δέρματα και διάταξη 2+2+3 καθισμάτων, για να γίνει αυτό ένα πρακτικό και… λογικό οικογενειακό όχημα.

Η τιμή για το επταθέσιο Hellfire ξεκινά από 189.999 δολάρια, για τους λιγοστούς και δίσουρα ιδιαίτερους υποψήφιους πελάτες.