Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To ήσυχο εσωτερικό του Peugeot e-208

Ελλάδα 16:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To ήσυχο εσωτερικό του Peugeot e-208

ΝΕΑ

To ήσυχο εσωτερικό του Peugeot e-208

ΝΕΑ

Το Peugeot e-208, εντυπωσιάζει ξεκάθαρα τόσο με την τεχνολογική υπεροχή του όσο και με την ιδιαίτερα ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση. Η ουσία όμως βρίσκεται και εντός…

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, αναμφισβήτητα ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το 208 αποκτά κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα που αφορούν κυρίως στην καθημερινή λειτουργία του. Και εξηγούμαστε…

Τα περισσότερα από αυτά εστιάζονται κυρίως στην πλήρη απουσία μηχανικών θορύβων όπως και κραδασμών, κάτι βέβαια που ανεβάζει περαιτέρω το επίπεδο υπηρεσιών που αφορούν την άνεση αλλά και τον ευπρόσδεκτο premium χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Δεν συναντάς τέτοιου είδους χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους της μικρής κατηγορίας οχημάτων, οπότε το e-208 “σκοράρει από τα αποδυτήρια”. Στην πράξη κινείται χωρίς τον παραμικρό θόρυβο στην ιδιαίτερα προσεγμένη καμπίνα του, στοιχείο που παραπέμπει απευθείας σε μεγαλύτερες και ιδίως ακριβότερες κατασκευές.

Μην ξεχάσουμε βέβαια το πανίσχυρο καλοριφέρ (5 kW) στην καμπίνα που παίρνει κίνηση από την μπαταρία υψηλής τάσης (HV battery). Σε μία αντλία θερμότητας με αυτόματο έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό, διασφαλίζονται τα ίδια επίπεδα άνεσης με ένα αντίστοιχο μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσεως.

Advertisement

Το σημαντικότερο είναι βέβαια πως η αυτονομία του αυτοκινήτου δεν επηρεάζεται χάρη στην βελτιωμένη αποδοτικότητα σε σχέση με ένα συμβατικό σύστημα κλιματισμού. Κανένα άλλο μικρό αυτοκίνητο δεν διαθέτει θερμαινόμενα καθίσματα (διαθέσιμα ανάλογα με την έκδοση).

Επίσης, ο προγραμματισμός της λειτουργίας του καλοριφέρ, πραγματοποιείται είτε μέσα από την οθόνη αφής, είτε (άκουσον, άκουσον) από απόσταση, μέσω της εφαρμογής MyPeugeot που έχουμε στο smartphone.

Advertisement

Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτυγχάνει μεταξύ άλλων τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας (η προκαθορισμένη θερμοκρασία επιτυγχάνεται πολύ πιο γρήγορα κατά τη διαδικασία εκκίνησης), δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στη μπαταρία να φτάσει ταχύτερα στην ιδανική θερμοκρασία.

Advertisement

Όλα αυτά σε ένα ευρηματικό και χαριτωμένο μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το e-208, στο οποίο ο παραγόμενος θόρυβος στο εσωτερικό είναι μόνιμα στο “mute” και η διάθεση των επιβατών του στο “up”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot e-208: Με εξελιγμένη ηλεκτροκίνηση και κορυφαία απόδοση
Peugeot e-208: Το κορυφαίο supermini είναι και ηλεκτρικό
Peugeot e-208: Oι 10+1 λόγοι γιατί να επιλέξετε ηλεκτρικό