Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Inster είναι το μικρότερο ηλεκτρικό της Hyundai

Ελλάδα 10:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Inster είναι το μικρότερο ηλεκτρικό της Hyundai

ΝΕΑ

Το Inster είναι το μικρότερο ηλεκτρικό της Hyundai

ΝΕΑ

Η κορεατική εταιρεία δημοσιοποίησε teaser φωτογραφίες του νέου της ηλεκτρικού μοντέλου, με την επίσημη παρουσίαση να είναι δρομολογημένη για τα τέλη του μήνα.

Advertisement
Advertisement

Με στόχο να προσεγγίσει και να κερδίσει μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού, η Hyundai ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Inster. Το οποίο μεταξύ άλλων θα είναι το μικρότερο στη γκάμα της και ταυτόχρονα το πιο φθηνό ηλεκτρικό

Η ανακοίνωση έγινε πριν λίγες μόλις ώρες, με την Hyundai να δημοσιοποιεί teaser φωτογραφίες του νέου μοντέλου.

Η εταιρεία το περιέγραψε ως μία εξέλιξη του Casper (πωλείται μόνο στην Κορέα), ενώ τόνισε ότι «θα θέσει νέα στάνταρ από άποψη αυτονομίας, τεχνολογίας και χαρακτηριστικών ασφαλείας».

Advertisement
Advertisement

Οι επιτηδευμένα σκοτεινές εικόνες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, αφού οι σχεδιαστικές διαφορές με το Casper είναι πολύ διακριτικές. Οι πιο τρανταχτές είναι σίγουρα τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα που ξεχωρίζουν συγκριτικά με το θερμικό «αδερφάκι» του.

Υπενθυμίζουμε ότι το Hyundai Inster εντοπίστηκε στη Σκανδιναβία τον περασμένο Φεβρουάριο να περνάει από δοκιμές εξέλιξης, λίγες μέρες αφότου ο επικεφαλής της Hyundai Γαλλίας επιβεβαίωσε ότι το νέο ηλεκτρικό μοντέλο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του έτους.

Στη Hyundai γνωρίζουν ότι άμεσος ανταγωνιστής του ολοκαίνουριου Inster είναι το Dacia Spring. Μάλιστα, έχει αναφερθεί πως το νέο τους ηλεκτρικό θα έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και αυτονομία από τον άμεσο ανταγωνισμό.

Advertisement

Σχετικά με το τελευταίο χαρακτηριστικό, η κορεατική εταιρεία αναφέρει ότι η αυτονομία του Hyundai Inster έχει μετρηθεί στα 355 χιλιόμετρα βάσει του κύκλου WLTP.

Το νέο Inster αναμένεται να κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ, αρχικά στη γαλλική αγορά, σύμφωνα με το Auto Moto. Ωστόσο, η Hyundai δεν έχει ακόμα αναφέρει τίποτα επίσημα.

Advertisement

Όλες οι λεπτομέρειες, τα χαρακτηριστικά και η τιμή του Hyundai Inster θα γνωστοποιηθούν στα τέλη του μήνα, όταν θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπουσάν.

Σημείωση πως το Inster έρχεται μόνο ως αμιγώς ηλεκτρικό στην Ευρώπη, ενώ σύμφωνα με τον επικεφαλής της Hyundai Ευρώπης, Michael Cole, τα i10, i20 και i30 θα συνεχίσουν στην επόμενη γενιά τους.