Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το instacar «ανοίγει δρόμο» σε όλη την Ελλάδα

Ελλάδα 19:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το instacar «ανοίγει δρόμο» σε όλη την Ελλάδα

ΝΕΑ

Το instacar «ανοίγει δρόμο» σε όλη την Ελλάδα

ΝΕΑ

Το instacar, η ελληνική πλατφόρμα ευέλικτου leasing, συνεχίζει την επέκτασή του κάνοντας την καινοτόμα προσέγγισή του στην απόκτηση αυτοκινήτου πιο εύκολη και άμεση για όλη την Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

H πλέον επιτυχημένη ελληνική start-up εταιρεία instacar, που ξεκίνησε το 2018 για να καλύψει το κενό ανάμεσα στην ενοικίαση αυτοκινήτου και το παραδοσιακό leasing, συνδέοντας παράλληλα την ανάπτυξή της με την επέκταση της ευέλικτης χρονομίσθωσης οχημάτων στην ελληνική αγορά, προχωρά με ταχύτητα στα επόμενα βήματά της.

Με τα πρώτα instacar points σε Λάρισα, Βόλο και Θεσσαλονίκη, καθώς και τα εκείνα που έπονται σε Πάτρα και Κρήτη, το instacar δημιουργεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία leasing, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες του για όλους τους Έλληνες.

Πιο αναλυτικά, το instacar επεκτείνει το δίκτυό του στην ελληνική επικράτεια, δημιουργώντας τρία νέα σημεία (instacar points) εκτός Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη (Thessaloniki Cars Airport, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 140), τη Λάρισα (Auto Lamproulis, Βόλου 180) και τον Βόλο (Auto Lamproulis, 4ο χλμ. Εθνικής Οδού Βόλου-Λάρισας).

Advertisement
Advertisement

Τα instacar points ξεκίνησαν τη λειτουργία τους πριν από λίγες ημέρες, με τα επίσημα εγκαίνια να πραγματοποιούνται με ενθουσιασμό και επισημότητα, παρουσία φίλων της αυτοκίνησης, εκπροσώπων του τοπικού Τύπου και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Φυσικά, το παρών έδωσε η μασκότ του instacar, ο Car Boldie, ο οποίος έκλεψε την παράσταση, ενώ πολλοί από τους επίσημους προσκεκλημένους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα οχήματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εγκαινίων του instacar point στη Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκε επίσημα και η συνεργασία του instacar με την ομάδα μπάσκετ ΑΡΗΣ Μidea, της οποίας θα αποτελέσει χορηγό για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ως μέρος της συνολικής στήριξης της εταιρείας στον ελληνικό αθλητισμό.

Advertisement

Στα instacar point ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει πληροφορίες για τα πακέτα ευέλικτης μίσθωσης αυτοκινήτων. Όπως για παράδειγμα να ξεκινήσει τη μίσθωσή του χωρίς προκαταβολή.

Παράλληλα, στους εκθεσιακούς χώρους, πέραν των τετράτροχων μοντέλων υπάρχουν και επιλογές οχημάτων μικροκινητικότητας, όπως ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα, τα οποία μπορεί να αποκτήσει κανείς μέσω της υπηρεσίας instaride.

Advertisement

Με την επέκταση στη Βόρεια Ελλάδα, το instacar πιστοποιεί τη μεγάλη δυναμική που έχει αναπτύξει για τις υπηρεσίες της, ενώ οι πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας μπορούν να επωφεληθούν από το πλέον σύγχρονο μοντέλο leasing αυτοκινήτου instacar.

Μελλοντικά και συνεχίζοντας τη δυναμική του ανάπτυξη, το instacar αναμένεται να ανοίξει σύντομα και άλλα instacar points στην Πάτρα και την Κρήτη, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία του και προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Από την ίδρυσή του το 2018, το instacar έχει κάνει το leasing καινούργιου και μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πιο απλό, χωρίς γραφειοκρατία και εμπλοκή τραπεζών. 

Advertisement

Το instacar leasing παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα του «παραδοσιακού» leasing, όπως μικτή ασφάλιση, πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, συντήρησης και αλλαγής ελαστικών. Συμφέρει όμως περισσότερο, αφού δεν προϋποθέτει προκαταβολή ενώ επιτρέπει την εύκολη αλλαγή του μισθωμένου αυτοκινήτου.

Οι υπηρεσίες μετακίνησης που προσφέρει το instacar δεν περιορίζονται μόνο σε αυτοκίνητα αφού από το 2023 και με την εξαγορά του Kineo παρέχει και υπηρεσίες μικροκινητικότητας, με μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων, πατινιών και σκούτερ

To instacar ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με την πώληση εξαιρετικά προσεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που υπάρχουν στον στόλο του. Πρόκειται για μοντέλα με ηλικία έως και 5 έτη, τα οποία συνοδεύονται από σημαντικά και προνομιακά για τον ενδιαφερόμενο αγοραστή οφέλη.

Όπως εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων, πλήρες ιστορικό των σέρβις, ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο σε συνεργαζόμενα συνεργεία του instacar, όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης, μικτή ασφάλεια για την πλήρη προστασία του οχήματος και δωρεάν σέρβις για ένα χρόνο.