Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το hypercar της Nilu27 θα στροφάρει σαν superbike

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το hypercar της Nilu27 θα στροφάρει σαν superbike

ΝΕΑ

Το hypercar της Nilu27 θα στροφάρει σαν superbike

ΝΕΑ

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το «μυστικό» hypercar που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Δεκαπενταύγουστο.

Advertisement
Advertisement

Μία νέα εταιρεία παραγωγής hypercar υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και θέλει όπως όλα δείχνουν να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου.

Ο λόγος για τη Nilu27, με ιδρυτή τον Sasha Selipanov, πρώην σχεδιαστή των Bugatti και Koenigsegg. Το πρώτο teaser του αυτοκινήτου το είδαμε στα τέλη του Μαΐου, ενώ η επίσημη παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για την Monterey Car Week, στις 15 Αυγούστου.

Για να παραμείνουμε «ζεστοί», η Nilu27 δημοσιοποίησε νέες φωτογραφίες και νέο teaser βίντεο που μας αποκαλύπτουν μερικά έξτρα στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Το βασικότερο εξ αυτών αφορά στο στροφόμετρο, το οποίο δείχνει πως φτάνει μέχρι τις 13.000 σ.α.λ. Συγκεκριμένα, μοιάζει πως ο -μάλλον- ατμοσφαιρικός V12 θα φτάνει αγόγγυστα μέχρι τις 11.000 σ.α.λ., μπαίνοντας στα «κόκκινα» στις 12.000 σ.α.λ. Σε κάθε περίπτωση, νούμερα που βλέπουμε περισσότερο σε superbike.

Μία από τις νέες φωτογραφίες μας αποκαλύπτει περισσότερο το πίσω μέρος, καθώς και το ότι το πρώτο Nilu27 θα έχει πόρτες τύπου «γλάρου».

Οι ομοιότητες με την Pagani Utopia είναι εμφανείς, ενώ ξεχωρίζουν αμέσως ο τεράστιος διαχύτης από carbon, οι φαρδείς τροχοί (325/30), η διπλή αεροτομή, η τριπλή απόληξη της εξάτμισης και η ανάρτηση.

Advertisement

Από τις ελάχιστες εικόνες με τις δυσδιάκριτες λεπτομέρειες, φαίνονται ξεκάθαρα τα παχιά μαρσπιέ, πολλά ανθρακονήματα, κόκκινες λεπτομέρειες και ένας μεγάλος λεβιές ταχυτήτων που δεν διακρίνεται εάν αφορά αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο.

Σε άλλο teaser, παρουσιάζονται επίσης οι 21 ιντσών ζάντες με την πεντάκτινη σχεδίαση σε χρώμα λευκό με ελαστικά πρώτης τοποθέτησης της Michelin.

Advertisement

Περισσότερα για το νέο hypercar της Nilu27 λογικά θα γνωρίζουμε είτε στο επόμενο teaser, είτε ακόμα καλύτερα τον Δεκαπενταύγουστο στην επίσημη παρουσίαση στην Καλιφόρνια.