Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ένα Tesla Cybertruck δεν είναι αρκετό για το Σακίλ Ο’ Νιλ

Ελλάδα 7:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ένα Tesla Cybertruck δεν είναι αρκετό για το Σακίλ Ο’ Νιλ

ΝΕΑ

Το ένα Tesla Cybertruck δεν είναι αρκετό για το Σακίλ Ο’ Νιλ

ΝΕΑ

Ο θρύλος του NBA, σε μία στιγμή… απόγνωσης, τόνισε με ιδιαίτερο τρόπο στο ευρύ κοινό πόσο φτωχό είναι.

Advertisement
Advertisement

Προβλήματα πλουσίων είναι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό αυτού που μαθαίνει ότι ο Σακίλ Ο’ Νιλ παρήγγειλε ένα Tesla Cybertruck ενώ ήδη έχει ένα στην κατοχή του.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας των Los Angeles Lakers περνάει τον περισσότερο καιρό του στην Ατλάντα, την ώρα που το ηλεκτρικό του pickup βρίσκεται στο Λας Βέγκας.

Για αυτό, μην αντέχοντας άλλο μακριά του, με ένα γρήγορο Facetime παρήγγειλε μέσω γνωστού ένα ακόμα, ώστε να το έχει να το οδηγεί στην Ατλάντα.

Advertisement
Advertisement

Ο Ο’Νιλ έχει μία περιουσία στα περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια, εν έτει 2024, συνεπώς μπορεί να αγοράσει κυριολεκτικά όποιο αυτοκίνητο παραγωγής επιθυμεί.

«Δε θέλω να μου το στείλουν από το Λας Βέγκας, οπότε θα αγοράσω ένα ακόμα» λέει στο Facetime με τον άνθρωπο που από ό,τι φαίνεται θα τον βοηθήσει να το αποκτήσει άμεσα.

Μάλιστα, ο εμβληματικός σέντερ του NBA ζητάει να είναι μαύρο και με μαύρες ζάντες 26 ιντσών της Forgiato. «Μην με καλέσεις εάν δεν το έχεις» λέει ο «Big Shaq» πριν ολοκληρώσει την κλήση.

Advertisement

Ενημερωτικά, το Cybertruck που έχει ο Ο’Νιλ στην Καλιφόρνια είναι πιθανότατα το Cyberbeast, δηλαδή η ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου με τρεις ηλεκτροκινητήρες και απόδοση 845 ίππους.

Ως μεγάλος φαν των pickup, έχει επίσης στην κατοχή του και ένα εξατομικευμένο Ram 1500 TRX που μοιάζει έτοιμο για πόλεμο σε Zombie Apocalypse.

Advertisement

Και είναι λογικό να επιζητά τέτοια μοντέλα, διότι μιλάμε για έναν άνθρωπο με ύψος 2,16 μέτρα και βάρος σχεδόν 150 κιλά. Η αξία στη συλλογή των αυτοκινήτων του, λέγεται ότι είναι στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια.