Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Defender της Ares είναι πλέον και κάμπριο

Ελλάδα 10:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Defender της Ares είναι πλέον και κάμπριο

ΝΕΑ

Το Defender της Ares είναι πλέον και κάμπριο

ΝΕΑ

Η Ares Modena δημιούργησε ακόμα ένα Land Rover Defender, αυτήν τη φορά με ανοιχτή οροφή.

Advertisement
Advertisement

Πριν από πέντε χρόνια η Ares Modena (πρώην Ares Design), αποφάσισε να ασχοληθεί με το Defender της Land Rover δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο με πολλά premium χαρακτηριστικά. Τώρα η Ares πήγε ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας την κάμπριο έκδοση του αυτοκινήτου με μικρές αναβαθμίσεις σε πολλά σημεία.

Στο εμπρός μέρος, η μάσκα έχει αναβαθμιστεί με μαύρες γρίλιες, ενώ οι προβολείς είναι πιο μικροί σε διαστάσεις και πιο διακριτικοί. Ο προφυλακτήρας είναι ενισχυμένος από ατσάλι για σκληρή χρήση, ενώ είναι ψηλότερα τοποθετημένος επιτρέποντας στο Defender να σκαρφαλώνει πιο εύκολα σε απότομους λόφους.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Defender της Ares Modena είναι ένας V8 4.7 λίτρων με δύο εκδόσεις απόδοσης. Η πρώτη είναι 282 ίππους και 440 Nm ροπής, ενώ η δεύτερη είναι 475 ίππους και 650 Nm ροπής με τη βοήθεια τούρμπο. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο αυτόματο Tiptronic, ενώ η εξάτμιση είναι της Milltek.

Κοιτάζοντας αυτό το Defender δεν μπορείς να μην εντυπωσιαστείς από τους μεγάλους τροχούς και τα ελαστικά Cooper STT Pro. Επιπλέον, η οροφή είναι εκείνη που ξεχωρίζει με χειροποίητη ραφή στο ύφασμα και αποσπώμενο σκελετό για εκείνους που όποτε θελήσουν θα έχουν ένα εντελώς ανοιχτό Defender. Εικόνες από το εσωτερικό δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο μπορούμε να διακρίνουμε τα δερμάτινα καθίσματα σε Military Green.

Advertisement

Η λεπτομέρεια που δεν ξεκαθαρίστηκε από την Ares Modena είναι ότι αν αυτό το Defender θα βγει σε μόλις ένα αντίτυπο ή θα κατασκευαστούν και θα διατεθούν περισσότερα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ares Modena S1, όπως Chevrolet C8 Corvette Stingray
Στην παραγωγή το Ares Modena S1 με καρδιά από Corvette
Η μοναδική 911 Targa της Ares Design με τους 445 ίππους