Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Ford Puma «πάτησε» Ελλάδα

Ελλάδα 9:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Ford Puma «πάτησε» Ελλάδα

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Ford Puma «πάτησε» Ελλάδα

ΝΕΑ

Βρήκαμε τα πρώτα αυτοκίνητα στα logistics και είδαμε τις αλλαγές που έχει το νέο Puma συγκριτικά με το απερχόμενο…

Advertisement
Advertisement

Το Ford Puma είναι ένα από τα αγαπημένα SUV των Ελλήνων που ανήκουν στο Segment B. Μικρό, με σπορ γραμμές, «πάτημα» που παραπέμπει σε μεγαλύτερα μοντέλα και γενικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν… γάντι στις ανάγκες των οδηγών.

Το αμερικάνικο μοντέλο άλλαξε και σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της Ford σε όλη τη χώρα. Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν έρθει στη χώρα μας και το Newsauto τα βρήκε στα logistics της εταιρείας Ferst.

Εξωτερικά διακρίνεται το νέο μεγάλο σήμα της Ford το οποίο είναι τοποθετημένο εμπρός και πίσω, ενώ ολοκαίνουργια είναι και τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Matrix LED με λειτουργία που προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες, Οι αλλαγές είναι περιορισμένες όσον αφορά την σχεδίαση, ενώ αυτό που διακρίναμε είναι η μεγάλη κεραία οροφής που εφοδιάζεται με στάνταρ μόντεμ 5G προσφέροντας ταχύτατη συνδεσιμότητα ακόμα και όταν το όχημα κινείται.

Μεγάλες οθόνες και… ηχόμπαρα

Advertisement
Advertisement

Οι μεγάλες αλλαγές βρίσκονται στην καμπίνα των επιβατών. Νέο τιμόνι αλλά και καινούργιο ταμπλό με ενσωματωμένη την ψηφιακή οθόνης αφής 12 ιντσών στην κεντρική κονσόλα όπως και την αντίστοιχη οθόνη του πίνακα οργάνων διαστάσεων 12,8 ιντσών.

Επίσης αυτό που ξεχωρίζει είναι η… ηχόμπαρα πάνω στο ταμπλό ενώ πολύ χρηστική είναι η θέση για το κινητό τηλέφωνο το οποίο φορτίζει επαγωγικά.

Ο μυστικός αδιάβροχος χώρος αποσκευών!

Από χώρους, το Ford Puma μπορεί να φιλοξενήσει έως πέντε επιβάτες (άνετα τέσσερα), ενώ παρά το μικρό του μέγεθος (4,2 μέτρα) ο χώρος αποσκευών φτάνει έως τα 456 λίτρα.

Advertisement

Χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι το λεγόμενο MegaBox που προσφέρει 80 λίτρα αποθηκευτικού χώρου (γι αυτό φτάνει ο χώρος αποσκευών τα 456 λίτρα) στο δάπεδο του χώρου αποσκευών και διαθέτει ακόμα και… τρύπα στην περίπτωση που οι χρήστες θέλουν να το γεμίσουν νερό ή να κάνουν ακόμα και μπάνιο, το ζωάκι τους!

Εκδόσεις και τιμές

Όλες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με υβριδική τεχνολογία, με το μηχανικό σύνολο να είναι τρικύλινδρο χωρητικότητας 1.0 λίτρου.

Advertisement

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις επιλογές ιπποδυνάμεων, με 125, 155 και 170 άλογα. Επίσης υπάρχει η επιλογή μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων και αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 26.655 ευρώ (125 άλογα), 33.907 (155 άλογα) και 40.341 ευρώ (170 άλογα).