Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Fiat Panda στην Ελλάδα (+τιμές)

Ελλάδα 13:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Fiat Panda στην Ελλάδα (+τιμές)

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Fiat Panda στην Ελλάδα (+τιμές)

ΝΕΑ

Η Fiat αναβάθμισε για ακόμα μία φορά το αειθαλές Panda, αλλάζοντας κάποια σχεδιαστικά στοιχεία του και προσθέτοντας καλύτερο εξοπλισμό από πριν. Πλέον, το ανανεωμένο μοντέλο διατίθεται και στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Το Panda δεν χρειάζεται συστάσεις. Το όχημα πόλης της Fiat διατηρεί την καλή εμπορική πορεία του χάρη στα πλεονεκτήματά του και στην πρακτικότητα που προσφέρει.

Η ιταλική εταιρεία το επανασχέδιασε στοχευμένα και το εξόπλισε καλύτερα, συγκριτικά, για να το επικαιροποιήσει για ακόμα μία φορά. Μάλιστα, τώρα τα στελέχη της του προσέδωσαν και το χαϊδευτικό «Pandina» για να το διαχωρίσουν από πριν.

Έτσι, στο αμάξωμά του έχουν αλλάξει το προστατευτικό πλαστικό που το περιβάλλει, οι προσθήκες στους προφυλακτήρες και υπάρχει η δυνατότητα διχρωμίας με την επιλογή διαφορετικού χρώματος για την οροφή.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, το πλαίσιο των φώτων εμπρός και πίσω είναι νέα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα πιο ενδιαφέρον σύνολο και να είναι πιο νεανική η εικόνα του. Πέραν αυτών, διατίθενται και καινούργιας σχεδίασης τροχοί.

Στο εσωτερικό τού ανανεωμένου Panda υπάρχει πιο σύγχρονος πίνακας οργάνων 7,0 ιντσών, νέο σύστημα infotainment, επανασχεδιασμένο τιμόνι και επένδυση με καινούργιες ταπετσαρίες.

Η ουσιαστική αλλαγή αφορά στην αναγκαστική αναβάθμιση του εξοπλισμού του, αναγκαστική επειδή και όχημα πόλης της Fiat πρέπει να πληροί τον καινούργιο Γενικό Κανονισμό Ασφαλείας Οχημάτων «GRS2» (General Safety Regulation 2) o οποίος ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ισχύει από τις 7 Ιουλίου 2024.

Advertisement

Έτσι, στον βασικό εξοπλισμό του ανανεωμένου μοντέλου περιλαμβάνεται πλέον, πλήρες πακέτο υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), με συστήματα όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, διατήρηση του οχήματος στην λωρίδα κίνησης, αναγνώριση των πινακίδων του ΚΟΚ και κόπωσης του οδηγού.

H ελληνική επίσημη αντιπροσωπεία της Fiat ανακοίνωσε ότι η τιμή του ανανεωμένου Panda 1.0 Hybrid 70 PS Urban ξεκινά από τις 16.700 ευρώ, με όφελος έκπτωσης 1.500 ευρώ.

Advertisement

Για το Panda 1.0 Hybrid 70 PS Cross, την καλύτερα εξοπλισμένη εκδοχή του μοντέλου, η τιμή ξεκινά από τις 17.900 ευρώ, με όφελος έκπτωσης 1.500 ευρώ.