Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο που… τρέλανε τον Ναν!

Ελλάδα 14:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αυτοκίνητο που… τρέλανε τον Ναν!

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο που… τρέλανε τον Ναν!

ΝΕΑ

Η παραμονή του Αμερικανού σούπερ σκόρερ, στον Παναθηναϊκό, είναι και τυπικά γεγονός και πάντοτε ένα supercar, παίζει το ρόλο του.

Advertisement
Advertisement

Η αλήθεια είναι ότι οι Πρωταθλητής Ευρώπης, δούλεψαν γρήγορα και μεθοδικά, για να εξασφαλίσουν πριν ακόμα την κατάκτηση της Euroleague, το deal με τον Κέντρικ Ναν και να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό, καθώς παρήλθε και το deadline, που άφηνε ανοικτή μια μικρή χαραμάδα, ενδεχόμενης επιστροφή του Αμερικανού στο ΝΒΑ.

Όλα έπαιξαν το ρόλο τους. Τα δύο τρόπαιο σε Ευρώπη και Ελλάδα, η εμπιστοσύνη της ομάδας, η αγάπη των φιλάθλων, που έκανε ακόμα και τον ψυχρό (στην αρχή) Ναν, να χαμογελά και φυσικά οι… αστρονομικές απολαβές του.

Advertisement
Advertisement

Στο όριο αυτών, σύμφωνα με την αποκάλυψη της αθλητικής ιστοσελίδας sdna και μία κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που έπαιξε τον δικό της ρόλο και έκανε τον Αμερικανό σούπερ σταρ να νιώσει… βασιλιάς της Αθήνας.

Για την ακρίβεια, όταν ο Ναν συναντήθηκε με τον DPG και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας του είπε πως θα του φέρει στο σπίτι του μία ασημί Porsche 911 GT3, αν ο Αμερικανός φέρει στο ΟΑΚΑ το τρόπαιο της Euroleague.

Ο Κέντρικ Ναν, με τους συμπαίκτες του, τήρησαν το λόγο τους και το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τρελαίνοντας τον Αμερικανό με το γερμανικό υπεραυτοκίνητο.