Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι συμβαίνει με αυτό το Koenigsegg Agera;

Ελλάδα 9:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι συμβαίνει με αυτό το Koenigsegg Agera;

ΝΕΑ

Τι συμβαίνει με αυτό το Koenigsegg Agera;

ΝΕΑ

Ένα Agera πάντα θα μαγνητίζει τα βλέμματα των petrolheads. Μόνο που το συγκεκριμένο το προκαλεί λόγω της εξατομικευμένης του αισθητικής.

Advertisement
Advertisement

Είναι λίγο παράδοξο να λες πως αυτό το Koenigsegg Agera «είναι μοναδικό», όταν μιλάμε για ένα hypercar που ούτως ή άλλως σπανίζει και δεν το βλέπεις κάθε μέρα.

Πάντως, μία τέτοια περίπτωση έχουμε εδώ, καθώς η συνεργασία μεταξύ της βρετανικής εταιρείας περιτυλίγματος σε αυτοκίνητα, Yiannimize και της εταιρείας διακοσμήσεων, Divine Savages , έφερε αυτό το αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο Agera βγήκε από το εργοστάσιο της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας το 2011, με το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος να είναι λευκό, με κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Παρόλα αυτά, στον ιδιοκτήτη δεν αρκούσε και ήθελε να είναι ακόμα πιο εξατομικευμένο. Για αυτό, στρατολόγησε τις Yannimize και Divine Savages που έβαλαν όλη τους την τέχνη, δημιουργώντας τελικά ένα φλοράλ περιτύλιγμα.

Σκοπός του πρότζεκτ είναι το Agera N να εμφανιστεί στο Salon Prive, μία από τις πιο σημαντικές και πολυτελείς εκθέσεις αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία.

Ως ένα από τα πρώτα Agera N, διαθέτει έναν 5λιτρο twin-turbo V8 με 960 ίππους.

Advertisement

Υπενθυμίζουμε, ότι στις αρχές του ήταν ένα στάνταρ Agera, αλλά το 2015, επέστρεψε στο εργοστάσιο της Koenigsegg και αναβαθμίστηκε με καθρέφτες από carbon, σαν εκείνους του One:1 και φωτιστικά σώματα και εξάτμιση του Agera RS.