Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο χρυσός Τεντόγλου λατρεύει αυτο το αυτοκίνητο

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο χρυσός Τεντόγλου λατρεύει αυτο το αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Ο χρυσός Τεντόγλου λατρεύει αυτο το αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Advertisement
Advertisement

Μ΄ ένα εκπληκτικό άλμα στα 8,48 μέτρα (στη δεύτερη προσπάθειά του), ο «ιπτάμενος» Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε -μετά το Τόκιο- το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, πιστοποιώντας ότι είναι ο κορυφαίος άλτης στον πλανήτη και ο πιο επιτυχημένος Έλληνας όλων των εποχών, στον κλασικό αθλητισμό.

Ο Τεντόγλου έγραψε παράλληλα με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία και των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς έγινε -μετά τον τεράστιο Καρλ Λιούις, που κατέκτησε τέσσερα σερί χρυσά μετάλλια στο μήκος- μόλις ο δεύτερος με συνεχόμενες κατακτήσεις στο άθλημα.

Η Kosmocar-Skoda  υποστηρίζει τον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου, στην προετοιμασία και τους αγώνες του.

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε πως ο Μίλτος Τεντόγλου, με προσωπική καλύτερη επίδοση στα 8,60 μέτρα, άφησε άφωνο το πανελλήνιο, αλλά και το παγκόσμιο στερέωμα του στίβου, κατακτώντας με εντυπωσιακό τρόπο το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το Τόκιο, ενώ ο κορυφαίος Έλληνας άλτης όλων των εποχών, έχει ακόμα στο παλμαρέ του δύο χρυσά σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και φυσικά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Όπως φαίνεται από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του στο Instagram, ο Μίλτος άλλαξε… πίστα και στην καθημερινές μετακινήσεις του και “πέταξε” στους 299 ίππους της “καυτής” τετρακίνητης έκδοσης Enyaq Coupe RS iV. Πρόκειται για την πρώτη ηλεκτρική έκδοση με τα διακριτικά RS, γεγονός που καταδεικνύει και τη σημειολογική αξία για τη μάρκα της Skoda.

Advertisement

Ο Έλληνας Πρωταθλητής είχε αρχικά στην κατοχή του το ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV, με ισχύ 180 PS η οποία μεταφέρεται στους πίσω τροχούς με την ένταση της να μεταβάλλεται ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ (Eco/ Normal/ Sport και Individual), ενώ η επιλογή της κίνησης γίνεται από ένα μικρό «λεβιεδάκι». της. Μάλιστα, ο Τεντόγλου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο newsauto, οδηγώντας το συγκεκριμένο μπλε Enyaq iV.

Τέλος, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Kosmocar, ο Τεντόγλου έχει φωτογραφηθεί και με το μικροσκοπικό Microlino.

Advertisement