Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι οδηγεί ο «χάλκινος» Εμμανουήλ Καραλής;

Ελλάδα 3:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι οδηγεί ο «χάλκινος» Εμμανουήλ Καραλής;

ΝΕΑ

Τι οδηγεί ο «χάλκινος» Εμμανουήλ Καραλής;

ΝΕΑ

Ο Εμμανουήλ Καραλής σημείωσε μια σπουδαία επίδοση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Η επιτυχία αυτή αποτελεί την πρώτη του Ολυμπιακή διάκριση και το έκτο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή στους Αγώνες, το οποίο είναι και το πρώτο για το στίβο.

Advertisement
Advertisement

Ο Εμμανουήλ Καραλής, γνωστός και ως Μανόλο, πέρασε όλα τα ύψη με την πρώτη προσπάθεια έως και τα 5,90 μέτρα, εξασφαλίζοντας έτσι την κατάκτηση του μεταλλίου. Αν και δεν κατάφερε να υπερπηδήσει τα 5,95 μέτρα και τα 6 μέτρα, η εξαιρετική του απόδοση τον ανέβασε στο βάθρο των νικητών.

Από την αρχή της χρονιάς και έχοντας καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ, ο Καραλής είχε μια δυνατή ψυχολογία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πριν από τέσσερα χρόνια στο Τόκιο, ο Καραλής βρέθηκε πολύ κοντά στο μετάλλιο, αλλά τελικά κατέλαβε την τέταρτη θέση. Αυτή τη φορά, όλα ήταν διαφορετικά, και η κατάληξη ήταν πολύ πιο χαρούμενη.

Advertisement
Advertisement

Με την επιστροφή του στο Ολυμπιακό Χωριό, μπορεί πλέον να δείξει και αυτός με υπερηφάνεια το Ολυμπιακό του μετάλλιο στον συγκάτοικο και στενό του φίλο, Μίλτο Τεντόγλου, που έχει επίσης κατακτήσει Ολυμπιακές διακρίσεις.

Ο Εμμανουήλ Καραλής διακρίνεται όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και για το πάθος του για τα αυτοκίνητα. Γνωστός για το αφοπλιστικό του χαμόγελο και την αισιοδοξία του, έχει βρει τρόπο να συνδυάζει τις αθλητικές του επιτυχίες με την αγάπη του για τα αυτοκίνητα.

Ως μέλος της ομάδας πρεσβευτών εταιρείας μίσθωσης αυτοκινήτων, ο Καραλής έχει την ευκαιρία να οδηγεί διάφορα μοντέλα, τα οποία συχνά προβάλει μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement

Μια από τις χαρακτηριστικές του στιγμές ήταν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν δημοσίευσε φωτογραφία με την Alfa Romeo Tonale, δηλώνοντας ερωτευμένος με το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο σχεδίασε ο Έλληνας σχεδιαστής Αλέξανδρος Λιώκης. Η Tonale, με τον μοναδικό της σχεδιασμό και τις καινοτόμες τεχνολογίες, φαίνεται να έχει κερδίσει την καρδιά του Καραλή, όπως και των φίλων της αυτοκινητοβιομηχανίας σε όλο τον κόσμο.

Ο Καραλής έχει δηλώσει στο παρελθόν ερωτευμένος με την ηλεκτρική Porsche Taycan, ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και τις υψηλές επιδόσεις του. Επιπλέον, έχει οδηγήσει και άλλα μοντέλα, όπως το MINI Countryman και το Land Rover Defender, τα οποία ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις του.

Advertisement

Με την αφοσίωση και το πάθος του, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην αγάπη του για τα αυτοκίνητα, ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να εμπνέει και να κατακτά νέες κορυφές, αποτελώντας παράδειγμα θέλησης και επιτυχίας.