Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι κρύβει το προσκλητήριο της Ferrari;

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κρύβει το προσκλητήριο της Ferrari;

ΝΕΑ

Τι κρύβει το προσκλητήριο της Ferrari;

ΝΕΑ

Όσοι VIP πελάτες πήραν στα χέρια τους την πρόσκληση της Ferrari βρέθηκαν μπροστά σε μία αποκάλυψη.

Advertisement
Advertisement

Το επερχόμενο υπεραυτοκίνητο F250 της Ferrari, ο διάδοχος της LaFerrari, έχει δείξει τον πιθανό σχεδιασμό του μέσω μιας αποκλειστικής πρόσκλησης παρουσίασης που στάλθηκε στους πλουσιότερους πελάτες της μάρκας.

 Ένας τέτοιος πελάτης, ένας Αυστραλός συλλέκτης Ferrari, μοιράστηκε εικόνες της πρόσκλησης στο Instagram, εφιστώντας την προσοχή στις σχεδιαστικές ομοιότητες με το concept 2022 Vision Gran Turismo της Ferrari.

Η πρόσκληση περιλαμβάνει ένα κόκκινο κουτί με ένα σκίτσο που παραπέμπει στην τελική σχεδίαση του hypercar.

Advertisement
Advertisement

Η απλή εικονογράφηση, που αποτελείται από έξι πινελιές στυλό, παρουσιάζει ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο με μια ευδιάκριτη γραμμή από τη μύτη στην ουρά, έντονες ακμές στα μπροστινά φτερά, μια λεπτή μέση και ένα σχεδόν επίπεδο πίσω μέρος.

Η F250, που προς το παρόν αποτελεί κωδική ονομασία, αναμένεται να υιοθετήσει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης V6 παρόμοιο με το 499P της Ferrari που κέρδισε το Le Mans.

Αυτό το σύστημα κίνησης είναι πιθανό να διαθέτει έναν κινητήρα V6 3,0 λίτρων 120 μοιρών, απόδοσης περίπου 1.016 PS και 900 Nm ροπής, που θα συμπληρώνεται από ένα υβριδικό σύστημα τριών κινητήρων 326 PS, με αποτέλεσμα τη μετάδοση της κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Advertisement

Το Vision GT concept, από το οποίο επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό η συγκεκριμένη σχεδίαση, διέθετε βάρος 1.250 kg και αξιοσημείωτη επιτάχυνση, φτάνοντας τα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα και τα 200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Ισχυριζόταν επίσης ότι έκανε το γύρο της πίστας δοκιμών της Ferrari στο Fiorano σε λιγότερο από 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα, σημαντικά γρηγορότερα από τη LaFerrari.

Advertisement

Ενώ η τελική ονομασία της F250 παραμένει μυστική, η προσμονή αυξάνεται καθώς η Ferrari ετοιμάζεται να αποκαλύψει επίσημα το hypercar αργότερα μέσα στο έτος.

Η πρόσκληση παρουσίασης και το συνημμένο σκίτσο της παρέχουν μια συναρπαστική ματιά σε αυτό που θα μπορούσε να είναι το επόμενο αποκορύφωμα της σειράς hypercar της Ferrari, συνδυάζοντας πρωτοποριακή σχεδίαση με πρωτοφανείς επιδόσεις.