Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι κρύβει αυτή η μυστηριώδης Porsche 911;

Ελλάδα 1:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κρύβει αυτή η μυστηριώδης Porsche 911;

ΝΕΑ

Τι κρύβει αυτή η μυστηριώδης Porsche 911;

ΝΕΑ

Μία πολύ παράξενη 911 εντοπίστηκε να ξεφορτώνεται στην Αμερική, κάνοντας όλους να αναρωτιούνται τι ετοιμάζει η Posrsche.

Advertisement
Advertisement

Μια μυστηριώδης Porsche 911 που εντοπίστηκε πρόσφατα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον στους φίλους της εταιρείας και εικασίες για την προέλευσή της.

Το μοναδικό αυτοκίνητο, το οποίο μοιάζει πολύ με την εμβληματική Porsche 911 GT1 Strassenversion της γενιάς 993, εθεάθη να ξεφορτώνεται από ένα αεροπλάνο, πιθανότατα καθ’ οδόν για το επερχόμενο Monterey Car Week, όπου παρουσιάζονται μερικά από τα πιο αποκλειστικά αυτοκίνητα του κόσμου.

Παρά τις ομοιότητές του με την 993 GT1, το αυτοκίνητο διαθέτει αξιοσημείωτες διαφορές, όπως η απουσία μιας μεγάλης σταθερής πίσω πτέρυγας, η οποία αντικαθίσταται από μια χαρακτηριστική αεροτομή με ουρά «πάπιας».

Advertisement
Advertisement

Άλλες διαφορές περιλαμβάνουν μεγάλες εισαγωγές αέρα πίσω από τις πόρτες, μεγαλύτερη μπροστινή μάσκα και λεπτότερα, οριζόντια τοποθετημένα φώτα κάτω από τους κύριους προβολείς, υποδεικνύοντας ότι δεν πρόκειται για GT1 Strassenversion.

Η Porsche έχει αρνηθεί οποιαδήποτε επίσημη εμπλοκή με το αυτοκίνητο, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες σχετικά με τη δημιουργία του.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι μια μοναδική παραγγελία από έναν πλούσιο πελάτη, είτε μια βαριά ανακατασκευασμένη τρέχουσα 911 είτε ένα ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο παλαιότερο μοντέλο εμπνευσμένο από την GT1.

Advertisement

Άλλοι υποθέτουν ότι μπορεί να είναι το project που πρόσφατα ανέφερε η βρετανική εταιρεία μηχανικών RML, αν και οι διαφορές το καθιστούν λιγότερο πιθανό.

Όποια κι αν είναι η προέλευσή της, αυτή η μοναδική Porsche είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey, όπου ο αινιγματικός σχεδιασμός της και το πιθανό υψηλό κόστος της θα την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου.

Advertisement