Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Toyota Celica θα μπορούσε να είναι έτσι

Ελλάδα 7:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Toyota Celica θα μπορούσε να είναι έτσι

ΝΕΑ

Η νέα Toyota Celica θα μπορούσε να είναι έτσι

ΝΕΑ

Ενώ η Toyota δείχνει αποφασισμένη να σχηματίσει ξανά τη σειρά «Three Brothers», μερικοί ψηφιακοί καλλιτέχνες φαντάζονται ήδη τη σύγχρονη μορφή της Celica.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα γνωστοποιήθηκε ότι το MR2 επιστρέφει, στο πλαίσιο του ανασχηματισμού της περίφημης σειράς «Three Brothers». Έκτοτε, πολλοί αναμένουν να μάθουν εάν μέρος των σχεδίων της Toyota είναι η επαναφορά της Celica.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχουμε να δούμε περίπου 20 χρόνια, από όταν δηλαδή η ιαπωνική εταιρεία διέκοψε την παραγωγή του. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου μιλούν για το μεγάλο comeback και μάλιστα στο άμεσο μέλλον.

Επιστρέφει η εμβληματική Toyota Celica;

Όταν λέμε άμεσο μέλλον αναφερόμαστε στο ξεκίνημα του 2025 και την Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο. Σύμφωνα με Μέσα της χώρας, ίσως η Celica παρουσιαστεί τότε σε πρωτότυπη μορφή.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, λέγεται πως η Toyota θα ακούσει γνώμες από τους φίλους της μάρκας πριν αποφασίσει αν η αναβίωση του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί.

Ο ιαπωνικός Τύπος πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι όχι μόνο η νέα Celica δε θα είναι ηλεκτρική, αλλά θα έρθει με τετρακίνηση, 2λιτρο βενζινοκινητήρα και τεχνολογίες απευθείας από το τμήμα Gazoo Racing.

Με τεχνολογία και τετρακίνηση από το τμήμα Gazoo Racing η νέα Toyota Celica, σύμφωνα με τους Ιάπωνες

Προς το παρόν, κανείς δε γνωρίζει τι ακριβώς θα γίνει, πόσο μάλλον τι σχεδιαστική μορφή θα έχει η σύγχρονη γενιά της Toyota Celica.

Advertisement

Έτυχε πάντως να βρούμε μερικές εικόνες που αποτελούν μία τίμια προσπάθεια. Είναι ένα ψηφιακό σχέδιο της μορφής της νέας Celica, ωστόσο όπως θα παρατηρήσετε, έχει αρκετά ρετρό στοιχεία, όπως οι αναδυόμενοι προβολείς.

Γενικά, το σχέδιο θυμίζει περισσότερο την 4η γενιά του μοντέλου, ειδικά η μάσκα, ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα μοιάζει πολύ με την τελευταίας γενιάς GR Supra.

Advertisement

Πάντως, όσο και αν τα δημοσιεύματα από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου γράφουν για την μεγάλη επιστροφή της Toyota Celica, οφείλουμε να είμαστε δύσπιστοι, διότι δεν υπάρχουν ακόμα απτές αποδείξεις, πλην της ανεπιβεβαίωτης επιστροφής του MR2.