Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla Cybertruck: Τα προβλήματα μιας ακραίας ιδέας αποκαλύπτονται (+video)

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla Cybertruck: Τα προβλήματα μιας ακραίας ιδέας αποκαλύπτονται (+video)

ΝΕΑ

Tesla Cybertruck: Τα προβλήματα μιας ακραίας ιδέας αποκαλύπτονται (+video)

ΝΕΑ

Φουτουριστικό σε σχεδίαση αλλά καθόλου πρακτικό. Και αν ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, τότε το εμπρός πορτ-μπαγκάζ  του Cybertruck είναι κάτι που θα προβληματίσει όσους το παράγγειλαν.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίαση του Cybetruck έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της εταιρίας. Τώρα θα πρέπει να κάνουν και τους συμβιβασμούς που αυτό το σχέδιο επιβάλλει.

Η πολυετής αναμονή για το Cybertruck φθάνει στο τέλος της και σιγά-σιγά αποκαλύπτεται το αυτοκίνητο που πάνω του έχει στραμμένα τα βλέμματα όλος ο πλανήτης.

Όμως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, και παρά τον όγκο του, το «αγροτικό» της Tesla μοιάζει να αδιαφορεί για έννοιες όπως η πρακτικότητα και οι χώροι.

Advertisement
Advertisement

Ένα βίντεο που ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια μέσα από το εργοστάσιο της Tesla στο Τέξας παρέχει μια πιο προσεκτική ματιά στα ολοκληρωμένα Cybertruck, ρίχνοντας φως στις αναλογίες τους, ιδιαίτερα στον συμπαγή χώρο του frunk (μπροστινό πορτμπαγκάζ).

Καθώς όλο και περισσότερα πλάνα από την παραγωγή του Tesla Cybertruck δημοσιοποιούνται, οι πληροφορίες για το σχεδιασμό του γίνονται όλο και πιο σαφείς. Ειδικότερα, ο σχεδιασμός του φορτηγού με την παράξενη μύτη έχει οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερα μικρό πορτμπαγκάζ.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok από τον χρήστη randomness2646, παρουσιάζει έτοιμα Cybertruck στις εγκαταστάσεις της Tesla στο Τέξας, με το καπό ανοιχτό για να αποκαλύψει το μικροσκοπικό πορτμπαγκάζ.

Advertisement

Ένας χώρος μάλλον μικρός για τον όγκο του αυτοκινήτου, όντας επαρκής για μερικές σακούλες παντοπωλείου ή ίσως ένα σακίδιο πλάτης.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο πορτμπαγκάζ είναι ένας από τους λίγους κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους του οχήματος, το μικρό του μέγεθος ενδέχεται να απαιτήσει από τους ιδιοκτήτες να κάνουν συμβιβασμούς στην καθημερινή τους χρήση.

Advertisement

Ενώ αυτές οι παρατηρήσεις υποδηλώνουν συμβιβασμούς στην πρακτικότητα, που πιθανώς επιδεινώνονται από τη χρήση άκαμπτων πάνελ αμαξώματος από ανοξείδωτο χάλυβα, οι ανησυχίες αυτές δεν θα αποτρέψουν σημαντικά τους αγοραστές του Cybertruck.

Οι οπαδοί της Tesla έχουν δείξει προθυμία να αγκαλιάσουν αντισυμβατικές πτυχές και η τοποθέτηση του οχήματος ως μοναδική επιλογή και όχι ως άμεσος ανταγωνιστής των παραδοσιακών pickups υποδηλώνει ότι οι πελάτες θα μπορούσαν να ανεχθούν κάποιες ιδιοτροπίες του αυτοκινήτου σε αντάλλαγμα για την καινοτομία του.

@randomness2646 #cybertruck #f #4u #fypシ #foryou #trending #tesla #teslacybertruck ♬ original sound – me

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παραγγελίες και αναμονή για το Tesla Cybertruck
Tesla: Ζορίστηκε ανέλπιστα με το Cybertruck
Το Tesla Cybertruck και για εκτός δρόμου περιπέτειες!